E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİBB metro projeleri için 1.1 milyar dolarlık kredi alacak---

İBB metro projeleri için 1.1 milyar dolarlık kredi alacak

İBB metro projeleri için 1.1 milyar dolarlık kredi alacak
26 Ekim 2017 - 13:43 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, altı metro projesine 1.1 milyar dolarlık kredi alacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) altı metro projesini finanse etmek için bazı Uluslar arası bankalardan 925 milyon euro (1.1 milyar dolar) borçlanmayı planlıyor.

Belediye'nin e-posta yolu ile yaptığı açıklamalara göre yetkililer,sekiz yıl vadeli kredi için bankalarla görüşüyor. Açıklamaya göre kredi anlaşması üç ay içerisinde imzalanabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İST.26 Ekim 2017 21:55

    Saçmasapan ve trafik akışı yok denecek kadar az olan bostancı- dudullu, göztepe parkı-ümraniye ne amaçla ve hangi akla hizmet yapılıyor yazık günah değil mi bınların yerine içerenköy-atsşehir, uğurmumcu-kartale5 daha mantıklı ve fizıbıl olmazmıydı?

  • Borç mu icraat mı ? 26 Ekim 2017 14:53

    Bazıları yol , köprü , tünel , metro v.s. yapımını ülkenin gelişmesi gibi görüyor tamam doğrudur ama bunun finansmanı nasıl yapılıyor? 20 yıl vadeli kredi kullanamazsınız görev süren ne kadarsa o kadar şimdi topbaş istifa etti gitti yerine başka bir partiden aday seçilip gelirse nasıl kalkacak bu borcun altından ? Anlamayan güler geçer anlayan düşünür kalır.

  • melih26 Ekim 2017 14:07

    bostancı e-5 ten ataşehir-yeni finans merkezi (açılacak olan ki muazzam bir trafik yükü olacak)ana geçiş arteri içerenköye metro konmadı**garip trajik kim masada oturup ayarlama yapıyor anlayamadık...önemli***