E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHSK Galip Öztürk ile fotoğrafı çıkan hakimi görevden aldı---

HSK Galip Öztürk ile fotoğrafı çıkan hakimi görevden aldı

HSK Galip Öztürk ile fotoğrafı çıkan hakimi görevden aldı
27 Ocak 2022 - 17:16 borsagundem.com

Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK), firari Galip Öztürk ile aynı karede fotoğrafı ortaya çıkan Hakim Kemal Alver’i Samsun Adalet Komisyonu Başkanlığı görevinden alarak olayla ilgili inceleme başlattı.

Hakimler ve Seçim Kurulu (HSK) firari Türkiye'de adam öldürülmesine azmettirmekten müebbet hapis cezası onanması üzerine Gürcistan'a kaçan Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk ile aynı karede fotoğrafı ortaya çıkan Hakim Kemal Alver’i Samsun Adalet Komisyonu Başkanlığı görevinden alarak, olayla ilgili inceleme başlattı.

Galip Öztürk hakkında Türkiye’de yakalama kararı bulunuyor.

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanlığı'nın Türkiye'nin en büyük 30 organize suç örgütü raporunda Galip Öztürk 7. sırada yer alıyor.

Gürcistan'da kaçak olarak hayatını sürdüren Galip Öztürk'ün kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı aile fotoğrafı ile büyük bir skandal ortaya çıktı.

Öztürk'ün eşi, çocukları ve şirket çalışanları ile çekindiği fotoğrafta, fotoğrafı çekenlerin Öztürk'ün arkasındaki camdan yansıması, Türkiye’deki adalet sistemini gözler önüne serdi.

Fotoğraf çekenlerin arasında Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Kemal Alver'in de olduğu görüldü.

Galip Öztürk'ün sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Alver'in de görüntüsünün ortaya çıkması üzerine Öztürk yayımladığı fotoğrafı kaldırdı. Fotoğrafı yayından kaldıran Öztürk kısa süre sonra Alver’i fotoğraftan kırparak aynı fotoğrafı tekrar paylaştı.

Adalet Bakanlığı'ndan 'HSK İlke Kararları' açıklaması

 

HSK'dan suç örgütü liderinin 2 kez serbest bırakılmasıyla ilgili inceleme

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin ÇAKIR 27 Ocak 2022 19:40

    Eto sona ermiş

  • Yorum27 Ocak 2022 19:26

    Bu adamı yargılayan savcı nerede o da kaçak o niye kaçak peki adamın hayatını kararttı fetö tamam adam borsada düzenbaz kimseye para kazandırmamak için elinden geleni yapıyor ama bu adamın fetö savcısı olmayan gerçek savcılar tarafından yargılanması haktır nasılki diğer fetö davalarında yargılamalar tekrarlandıysa bu adamın davasında tekrarlanmalıdır fetö savcılarının yargısı hükümsüzdür artı adamdan alenen istedikleri 50 milyon dolar para var galiba önceden aldıkları tehdit ve şantaja maruz kalması insanları içeri atıp parayı vereni dışarı çıkarmaları bu adalete sığmaz ey hska duy

  • Oflu27 Ocak 2022 19:23

    Ayetmi var ne olmuş cekdirdşyse

  • bir dost27 Ocak 2022 19:15

    devlet resmen bitmiş … rezaletttt … nereye el atsan elinde kalır… adamın gürcistan’da adresi belli ama onu oradan alıp getirecek bir devlet yok maalesef …

  • Ozgyo.mtryo27 Ocak 2022 18:46

    Devlet nerede? Mahvolduk borsada, bizim paralari illegal yoldan yurt disina kaciriyor. Otobuslerin bagajinda para uyusturucu insan kacakciligi....vs. yurt disina kacmadan once ankarada kime/kimlere milyonlarca para vermistir? Devlet ozturk ailesini tutuklasin, yurt ici yurt disi malvarliklarina kayyum atasin...nerede devlet?

  • Mtryo.ozgyo.metro. soygun var27 Ocak 2022 18:35

    Devlet nerede soygun var hisselerinde....bu hakimin baktigi dosyalar incelenmeli

  • asena27 Ocak 2022 18:18

    hakimde suç yok yüz veren devlette hükümette suç zamanında yüzverirsen hırsızlara böyle olur

  • Açıkça27 Ocak 2022 19:38

    Yok Canım sence Türkiye de kaç hakim savcı var?  Devlet hepsinin peşine polis mi taksın?   Maalesef hala  fetocu hakim ve savcılar hala var!  Kendilerini çok iyi gizliyorlar!  Bu işleri o kadar kolay sanma!  Sen ancak 1-2 isim bilirsin ancak bu it sürüleri 40 bini içeride!  Aklı gitmiş sığı sürüsü!  İşleri güçleri içinde doğup büyüdükleri ülkenin içine etmek!  Ve daha neler!  İçinde bulunduğumuz zaman hiç kolay değil!  Devlet olmak hiç kolay değil.  Ama bildiğim bir şey var ki soysuz ve alçaklara da prim vermek ile bunlardan farklı olmazsın.  Nokta.  

  • BORSACI27 Ocak 2022 17:55

    galip öztürk,rıza kutlu ışık ,mücahit ören  görmezden gelinmemeli bunların tüm varlıklarına el konulup kayyum atanmalı çünkü tüm varlıkları borsada dolandırıcılıkdır.