E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHSK 387 ismi yeniden inceleyecek---

HSK 387 ismi yeniden inceleyecek

HSK 387 ismi yeniden inceleyecek
17 Şubat 2024 - 01:06 borsagundem.com

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, Danıştay'ın göreve iade kararı verdiği FETÖ'den ihraç edilen 387 kişi ile ilgili HSK'nın inceleme başlattığını duyurdu

Hakimler ve Savcılar Kurulu, Danıştay'ın göreve iade ettiği 387 isim hakkında yeni inceleme başlattı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, Danıştay'ın göreve iade kararı verdiği FETÖ'den ihraç edilen 387 kişi ile ilgili HSK'nın inceleme başlattığını duyurdu.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Danıştay'ın göreve iade kararı verdiği FETÖ'den ihraç edilen 387 kişi ile ilgili HSK'nın inceleme başlattığını belirtti. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, son gelişmeleri canlı yayında aktardı.

Selvi, "Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a ulaştım ne düşündüğünü sordum. Oldukça kararlı bir mücadele yürütüyor. FETÖ ile mücadele konusu kırmızı çizgisi. Bu 387 kişiyle ilgili olarak HSK yeniden inceleme başlatıyor. Kamuoyunda oluşan bu hassasiyet ve sayın Bakan'ın kararlılığıyla birlikte HSK yeni bir inceleme başlatıyor." açıklamasında bulundu.

Tarımsal destek ödemeleri bugün başlıyor

 

New York borsası düşüşle kapandı

 

Daly'den faiz indirim mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR17 Şubat 2024 16:15

    FETÖ'cülerle görülmüşler, FETÖ'nün kurumlarına bağış yapılmış, ey Danıştay bundan daha mükemmel "ORGANİK ve de BAĞLILIK" ne olabilir, Baylok olmazsa olmaz mı, yani biri kalkıp T.C. düşmanı "Fetoş'un uğruna ölürüm" derse de size göre "SUÇ TEŞKİL" etmez mi? Aman devletim, hükümetim NE GEREKİYORSA YAPIN VAZİFEYE DÖNDÜRMEYİN!

  • AHMET ÖZBİR17 Şubat 2024 17:03

    TASHİH mevcut, düzeltiyor, saygılar sunuyorum. DOĞRUSU: "FETÖ'cülerle görüşülmüş" olacak.