E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHollandalı gazeteci sokak ortasında vuruldu---

Hollandalı gazeteci sokak ortasında vuruldu

Hollandalı gazeteci sokak ortasında vuruldu
07 Temmuz 2021 - 00:14 borsagundem.com

Hollanda'da yeraltı dünyasına ilişkin haberleriyle tanınan gazeteci Peter R. de Vries, bu akşam saatlerinde Amsterdam'ın merkezinde vuruldu. Ağır yaralanan ünlü gazeteci hastaneye kaldırıldı

Hollandalı gazeteci 64 yaşındaki Peter R. de Vries, Amsterdam'da sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Yeraltı dünyasına ilişkin cesur haberleriyle tanınan Vries'in hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi.

Ünlü gazeteci, Karayipler'de 2005 yılında tatildeyken kaybolan Amerikalı genç Natalee Holloway hakkında bir televizyon programıyla 2008 yılında ABD dışındaki televizyonlara verilen Uluslararası Emmy Ödülü'ne değer görülmüştü.

SALDIRGAN YAKALANDI

Hollanda medyasının isimsiz kaynaklara dayandırdığı habere göre; De Vries'ı vuran saldırgan kısa süre içinde yakalandı. Güvenlik güçleri tarafından yapılan açıklamada, Peter R. de Vries'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Tanıkların anlatımına göre; De Vries, Leidseplein Meydanı yakınlarında bulunan RTL Boulevard stüdyolarından çıkıp arabasına giderken vuruldu. Hollandalı gazetecinin yerel saatle 18.30'da program yaptığı öğrenildi. Sosyal medyada, De Vries'ın yüzü kanlar içinde yansıtan videolar yer aldı. Görüntülerde sırt üstü yatan De Vries'ın yüzü açık bir şekilde seçilebiliyor. (Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa07 Temmuz 2021 09:21

    adamlar korkmadan yazıyor sonuç da helal olsın buradaki kaypak yalaka para ile satın alınan kişiliksiz zavallılar gibi değil...