E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHavalimanında kuyruklar bitecek---

Havalimanında kuyruklar bitecek

Havalimanında kuyruklar bitecek
24 Aralık 2013 - 08:31 borsagundem.com

Havalimanı girişlerindeki kontrol noktaları kaldırılıyor

Önümüzdeki günlerde yapılacak Milli Sivil Havacılık Güvenlik Kurulu'nun (MSHGK) olağan toplantısında en önemli gündem maddesi havalimanları olacak. Sabah'ın haberine göre, kurul, havalimanlarının girişinde bulunan güvenlik kontrolünün kaldırılmasını karara bağlayacak. Böylece havalimanlarında tıpkı yurtdışında olduğu gibi tek güvenlik dönemi başlayacak. Karar kuruldan geçerse ilk olarak İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar terminalinde uygulanacak.

KUYRUKLAR KALKACAK

MSHGK, konuyla ilgili talebin bir havayolu şirketinden geldiğini açıkladı. Ulaştırma ve İçişleri bakanlıklarıyla temas kuran şirketin Atatürk Havalimanı'nın girişinde bulunan güvenlik kontrollerinde uzun kuyruklar oluştuğunu ifade ettiğine vurgu yapıldı. Ardından yetkililer Japonya'ya giderek Tokyo'daki uygulamayı inceledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı24 Aralık 2013 08:38

    Çok güzel bir uygulama. Türkiye'de insanın hiç bir değeri yok. Buna rağmen korumak için korkunç para harcanıyor. Önce insanın değerini artıralım. Sonra korumaya değer ise bun konuya para harcayalım. Kafasına koyan zaten ne yapacaksa yapar. Özel güvenlik işinde 300,000 kişi çalışıyor. Polis sırf komplo işine bakıyor. Tefecilik hem haram hem suç, ortalık tefeci dolu.