E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklığı yükselecek---

Hava sıcaklığı yükselecek

Hava sıcaklığı yükselecek
03 Aralık 2014 - 07:50 borsagundem.com

Hava sıcaklığı kuzey, iç ve doğuda artacak

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, Ege, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Burdur, Ankara, Eskişehir, Konya, Kırıkkale, Kırşehir, Sinop, Amasya ve Tokat çevrelerinin yağışlı 
geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların  genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte 
yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 
Rüzgarın genellikle güney, Marmara'nın kuzeyi, Karadeniz kıyıları ile zamanla Akdeniz kıyılarında kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz'in batı kıyıları, Güney Ege kıyıları ile sabah saatlerinde Çeşme çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)