E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava 10 derece daha soğuyacak---

Hava 10 derece daha soğuyacak

Hava 10 derece daha soğuyacak
08 Ocak 2015 - 06:53 borsagundem.com

Soğuk kış günleri yurt genelinde etkisini sürdürüyor

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 10 ila 15 derece azalacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya çevrelerinde görülecek olan yağışların, Doğu Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların  bu akşam ve gece saatlerinde Düzce, Zonguldak, Bartın, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin kıyıları, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Batman ve Siirt çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. 
Rüzgar Kuzey ve batı bölgelerde kuzey yönlerden, güney ve doğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat), Batı Akdeniz'de kısa süreli 
fırtına şeklinde (60-80 km/saat) esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)