E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriHanzade Doğan Boyner, Çelik Halat yönetiminde---

Hanzade Doğan Boyner, Çelik Halat yönetiminde

Hanzade Doğan Boyner, Çelik Halat yönetiminde
27 Ekim 2018 - 12:32 borsagundem.com

Doğan Grubu yöneticilerinden Hanzade Doğan Boyner, halka açık Çelik Halat’ta Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atandı.

BORSAGUNDEM.COM

Doğan Grubu’na ait Doğan Online ve HepsiBurada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, ‘borsa’da yeni bir görev aldı. Boyner, bir istifa üzerine, gruba ait olan ve hisseleri borsada işlem gören Çelik Halat’ta Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atandı. Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.' nin Hakim ortağı şirkette Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bağlı Ortaklıklarında Yönetim Kurulu Başkanlıkları görevlerinde bulunan Hanzade Doğan Boyner’in yeni görevi hakkında Çelik Halat ve Tel Sanayi A.Ş.’den KAP’a gönderilen açıklamada şöyle denildi:

"Yönetim Kurulumuz'un 26 Ekim 2018 tarihinde yapılan toplantısında; Kubilay Keçelioğlu'nun istifasından boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevine, yapılacak ilk Genel Kurul'da ortakların onayına sunulmak üzere Hanzade Vasfiye Doğan Boyner'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 33,24
En Yüksek: 33,54
En Düşük: 32,00
Değişim -0,30 %
FK: 0,00
PD / DD: -91,36
İşlem Hacmi 23.809.500
Toplam Adet: 715.773
Ağırlıklı Ort.: 33,36
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AD ÖNEMLİMI...27 Ekim 2018 20:19

    HANZADAE HANIM ÇELIK HALAT YONETIMINE GIRMİŞ NE KADAR ÖNEMLI....TUNCELIDE 2 ERIMIZ HEKIKOPTERLE DAGLARIN TEPESINE BIRAKILDIĞI İÇİN HİPOTERMIDEN ÖLMÜS. ALLAH BİLIR SOĞUĞU ENGELLIYEN GIYSILERI BILE YOKTU GENCECIK ÇOCUKLAR,İÇIM ACIDI ....