E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHalk Ekmek, pideyi 3 liraya satacak---

Halk Ekmek, pideyi 3 liraya satacak

Halk Ekmek, pideyi 3 liraya satacak
16 Mart 2022 - 13:04 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Halk Ekmek’in üreteceği 330 gramlık Ramazan pidesini 3 TL’den satılacağını açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hebasından İBB'ye bağlı Halk Ekmek tarafından üretilecek Ramazan pidesinin fiyatını açıkladı.

İmamoğlu “330 gr Ramazan pidesini bu yıl 3 TL’den İstanbullulara sunacağız. Tüm ekonomik zorluklara rağmen Halk Ekmek İstanbullulara sağlıklı ve ucuz ekmek üretmeye devam edecek” paylaşımında bulundu. İstanbullular ucuz pideye Halk Ekmek büfelerinden ulaşabilecek. Geçtiğimiz yıl Halk Ekmek'in 365 gramlık pidesi 1.5 TL'den satışa sunulmuştu.

FIRINLARDA 6 TL'YE SATILACAK

2 Nisan'da başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde İstanbul Fırıncılar Odası da 330 gram sade pidenin fiyatını 6 TL olarak açıkladı.

Geçtiğimiz Ramazan ayında İstanbul’da 365 gram sade pide fiyatı 4 TL idi.

(Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ayse demir16 Mart 2022 13:40

    dolor olan altin olan kazandimi yok sevinmeyin once vicdan ev sahipleri olsun 1000 kira 2000 tl isteyen vicdansiz ev sahipleri once yag zam yaptilar simdi seker sonra princ sonra un vicdan kalmamis insanlarda surekli para kazanmak simdi once para geldi iman once ce abi allah insallah insanlara vicdan verir ramazan ayinda degil herzaman vicdan olun allah herkesi korusun allah emanet olun vicdan vicdan