E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHalil Sezai cezaevine gönderildi---

Halil Sezai cezaevine gönderildi

Halil Sezai cezaevine gönderildi
18 Eylül 2020 - 00:13 borsagundem.com

Tuzla'da komşusunu darbettiği gerekçesiyle mevcutlu şekilde adliyeye getirilen şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı

Tuzla'da komşusunu darbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Halil Sezai Paracıkoğlu, Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mevcutlu şekilde getirildiği adliyede tutuklandı. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının mevcutlu şekilde getirilmesi talimatı üzerine Paracıkoğlu, avukatı ve polis eşliğinde Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi.

Basın Suçları Soruşturma Bürosunda savcılık tarafından ifadesi alınan Paracıkoğlu, "silahla kasten yaralama" ve "silahla tehdit" suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hekimliğine sevk edildi.

Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği, şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu'nun, "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Hakimlik, olayın oluş şekli ve mevcut delil durumu, dosya kapsamındaki suç vasfının şüpheli lehine değişme ihtimalini dikkate alarak, şüphelinin "silahla tehdit" suçundan tutuklama talebini reddetti.

Süreç

Tuzla'da bir sitede 2 villayı film çekimi için kiralayan Paracıkoğlu ile yan villada yaşayan Hüseyin Meriç (66) arasında 15 Eylül'de tartışma çıkmıştı.

Yaşanan tartışma sırasında darbedildiğini belirten Meriç, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine giderek şikayette bulunmuştu. Bunun üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Halil Sezai Paracıkoğlu'nu Kadıköy'deki evinde gözaltına almıştı.

Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan Paracıkoğlu, serbest bırakılmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, dün Halil Sezai Paracıkoğlu'nun mevcutlu şekilde adliyeye getirilerek ifadesinin alınması talimatını vermişti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu hakkındaki soruşturmanın dosyaya giren görüntüler ve alınan beyanlar doğrultusunda genişletildiğini, şüphelinin "silahla kasten yaralama", "hakaret", "konut dokunulmazlığını ihlal" ve "tehdit" suçlarından savcılıkça ifadesinin alınacağını bildirmişti.

Halil Sezai'ye tutuklama talebi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)18 Eylül 2020 09:18

    Bir futbolcu olamaz isen, böyle olursun. Devir fut bolcu olma devri : )) Hangi futbolcu ?  A _ D _ - TU _ _ _ .o zaman yaşanan gerlimden insan olarak ben utanmıştım. aynı durumda normal vatandaş olsa, kesin mapus yatardı.

  • papatya falı18 Eylül 2020 09:18

    iyi tamam da arda turan olayında neden tutuklanmadı ??? Adalet kişiye özel mi???

  • ... 18 Eylül 2020 11:13

    Arda Turan partisi kurtardı. Kişiye özel adalet. İşine gelirse. Gelmesse fetöcü dış güçler damgası hazor

  • AHMET ÖZBİR18 Eylül 2020 08:58

    SANATIN içine edenden ne beklenir. 67 yaşındaki amcamızı komaya sokuyor alçak herif. Bunun yeri KARANLIK KODES. Gün yüzü göstermeyin, senelerce orada çürümesini sağlayın. Böylelerine artık asla tolerans göstermeyin ey Türk'ün Yargısı.

  • Mustafa KAYGISIZ 18 Eylül 2020 08:39

    Böylelerine en büyük cezayı Türk Halkı vermeli.Her şeyden soyutlamalı.İlgi göstermemeli,şımartmamalı.Gördüğü yerde hemen ilgisini belli etmemeli hatta görmezden gelmeli,gördüğü yerde olumsuz tepkisini göstermeli.Ey serbest bırakan savcı hangi akılla serbest bıraktın.Sen kendinin değil Türk Milletinin savcısısın,Yapamıyorsan bırak.

  • ?18 Eylül 2020 09:19

    yo, ABD deki gibi devlet herkeslere yarı sistemi ile ulaşsın. ne gerek var milletin işi gücü yok mu ?

  • Bir yorum18 Eylül 2020 07:15

    Önce serbest bırak sonra toplumdan. medyadan ve siyasilerden tepki gelince  tutukla!  Peki bay çok şerefli savcı  adalet gelen tepkiye göre mi değişiyor?  Kimse tepki  göstermese  bu soytarı dizi çekmeye devam savcı da ense yapmaya devam!  

  • bilader18 Eylül 2020 08:38

    medya iste tam olarak bunu konusmali. yoksa halil diye biri tutuklanmis bana ne.

  • Hakan Attlio18 Eylül 2020 06:34

    Çok şımartmıştınız,yatsın da aklı basına gelsin.Bunlarin çoğu böyle parayı buldu mu sapıtıyor.Ne ahlak kalıyor ne de vicdan.

  • Cem18 Eylül 2020 02:31

    Çok iyi olmuş, her seferinde sarhoş olduğunun eyleminin arkasına sığınıyor ağzınla içemiyorsan içme!! Alkolü bahane etme!! Karşında yaşlı adam var ve hasta olduğunu söylüyor kalp hastası dua et o adama bir şey olmadı, yanındaki dallamalara ne demeli! İnsanlığınız kalmamış sizin yazık, şeytanın vücut bulmuş halisiniz.