E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakkari'de bir asker şehit oldu---

Hakkari'de bir asker şehit oldu

Hakkari'de bir asker şehit oldu
13 Eylül 2020 - 20:25 borsagundem.com

Hakkari Yüksekova'da çıkan çatışmada bir astsubay şehit oldu.

İçişleri Bakanlığı, "Yıldırım-2 Cilo Operasyonu" kapsamında Hakkari Yüksekova kırsalındaki mağarada kıstırılan teröristlerle çıkan çatışmada bir jandarma astsubayın şehit olduğunu, iki teröristin ölü ele geçirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yıldırım-2 Cilo Operasyonu kapsamında, Hakkari Yüksekova kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda mağarada kıstırılan teröristlerle çıkan çatışmada bir jandarma astsubayımız şehit olmuştur.

Operasyonda 2 terörist ölü ele geçirilmiştir. Kahraman jandarma astsubayımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muck14 Eylül 2020 10:59

    ya bu durumlara karşı küçük kameralı, uçan minik dronlar yokmu ? hani onu ürettık bunu ürettık, kuçük uzaktan kumandalı oyuncak kameralı, yada mikro kameralı sistemler yok mu ?  kuş kadar olsun, kameralı olsun, termal ısı göstersin. sokun bunları, teslim ol çağrısını seli yapın. baktın olmuyor, kapat mağaranın ağzını, içeriden ses gelmedi diyin kapatın. Askeri stratejı ve teknıklerde bence biraz daha katı olmalıyız. Allah şehitlerimizden razı olsun, hiç biri gereksiz ve boş eyre kanlarını dökmuyor. onlar hangi durumda nasıl ne yapılması gerektiğini fedakarça yapacak düşünce ve eğitimdeler. Vatan için ayptıkları herşey. Bizlerde daha donanım ve teknolojı ve isteklerini yerine getirmek için desteklıyoruz. Nur içinde yatsın

  • Tolga13 Eylül 2020 23:54

    Mağaradaki iti oldurmek için ne uğraşıyoruz at gazi gebersinler