E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Atilla davasında yeni bir gelişme yaşandı---

Hakan Atilla davasında yeni bir gelişme yaşandı

Hakan Atilla davasında yeni bir gelişme yaşandı
03 Ocak 2019 - 21:58 borsagundem.com

Hakan Atilla, hakkındaki davanın temyiz mahkemesince tamamen reddini istedi

ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, hakkındaki davanın temyiz mahkemesince tamamen reddini istedi.

Savcılığın Atilla’nın cezasının artırılmasını istediği temyiz başvurusunu geri çekmesi ve 32 ay hapis cezasının onanması talebinin ardından Atilla, savcılığın bu talebine cevap olarak avukatları aracılığıyla temyiz mahkemesine dilekçe gönderdi. Hakan Atilla, dilekçesinde, savcılığının kendisine karşı açtığı davanın tamamen reddedilmesini istedi. Kabul edilmemesi durumunda ise ”adil yargılanmadığı ve haklarının zarar gördüğü” gerekçesiyle mahkemenin kararının bozulması ve yeniden yargılama talebinde bulundu.

Mahkemenin Hakan Atilla’ya verdiği hapis cezasının az olduğu gerekçesiyle kararı temyize götüren savcılık, başvurusundan vazgeçmiş ve 32 aylık cezanın onanmasını istemişti. İran yaptırımları davasında suçlu bulunarak 32 ay hapis cezası alan Hakan Atilla da suçlu bulunma kararını temyize götürmüş, ağustos ayında ise avukatları aracılığıyla masum olduğu ve beraat talebiyle temyiz gerekçelerini bir üst mahkemeye taşımıştı.

ABD Cezaevleri Bürosu’nun internet kayıtlarına göre ise Hakan Atilla 25 Temmuz’da tahliye edilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zorba 04 Ocak 2019 17:27

    sevgili kardeşim belliki halk banktan aldığın hisse aldığın fiatın altında ancak MADURUM deme ? malının ne olduğu nerede olduğu belli madurum demen için benim gibi tahtası kapalı yıllardır parasının ne olduğu belli olmayana denir. onun için haline ŞÜKRET. ikincisi SPK ya yanlış sesleniyorsun UYUMA demiyecekksin , UYAN spk diyeceksin çünki yirmi beş yılda altmışa yakın firma battı!!!!! bunlar uyanmadı??? birde sen ses ver bakalım geriye ses vereceklermi??????

  • Halk Mağdur04 Ocak 2019 07:03

    Millet Devlet bankası diye Halkbank hissesi aldı yatırımcının suçu ne bu düşüten kimler kazandı onları tespit etmek gerek ortalık mağdur dolu Spk uyuma (6) 

  • Tugay03 Ocak 2019 22:50

    Hikaye. Geçen günde cb abdden iyi haberler var dedi halk mallandı borsa düştü