E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinGülşen'e 'İmam Hatip' soruşturması---

Gülşen'e 'İmam Hatip' soruşturması

Gülşen'e 'İmam Hatip' soruşturması
25 Ağustos 2022 - 00:34 borsagundem.com

İmam Hatiplilerle ilgili sözleri tepki çeken şarkıcı Gülşen hakkında soruşturma başlatıldı

Ünlü şarkıcı Gülşen, konser verdiği sırada sahnede "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullandı. Bu sözler sosyal medyanın büyük tepkisini çekerken, Gülşen hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re'sen "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatıldı. Gülşen soruşturma kapsamında kolluk kuvvetleri gözetiminde karakola götürülecek.

Konserlerinde giydiği kıyafetler ve tarzıyla magazin dünyasında çok konuşulan ünlü şarkıcı Gülşen'in Nisan ayında verdiği bir konserde kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu.

"SAPIKLIĞI ORADAN GELİYOR HERHALDE"

Söz konusu görüntülerde Gülşen'in bir kişiyle ilgili olarak "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi. Sapıklığı oradan geliyor herhalde" dediği duyuluyor.

İmam Hatiplilerle ilgili sözleri tepki çeken şarkıcı Gülşen hakkında soruşturma başlatıldı

Gülşen'in bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Kullanıcılar Gülşen'in tek bir kişi üzerinden tüm İmam Hatiplileri hedef almasının yanlış olduğunu dile getirilirken, "GülşenTutuklansın" etiketi Twitter'da zirveye oturdu.

İmam Hatiplilerle ilgili sözleri tepki çeken şarkıcı Gülşen hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Gülşen'in sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı Türk Ceza Kanununun 216. maddesinde yer alan "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • IDAM25 Ağustos 2022 22:59

    kisi kensisi sapik olunca ........

  • komik25 Ağustos 2022 07:31

    Konu nedir bilmiyorum kim ne demiş ne yapmış ama ortada bir sapıklık muhabbeti var anladım haberi okurken mecburen fotoğrafları da gördüm yanlış görmediysem tekrar bakmak istemiyorum, bir SES SANATÇISI bir KONSERE İÇ ÇAMAŞIRLARI İLE ÇIKMIŞ gerçekten ortada ciddi bir sapıklık var, ALLAH BİZİ BAĞIŞLASIN...

  • Ahmet Özbir ve Baran ittifakı 2Li Masa25 Ağustos 2022 15:50

    Kadının resimlerine bakmış. Yorumda günah çıkartıyor. Senin yorumunu okuyunca baktım kadın ne giymiş diye. Aklı fikri kadınların giyimlerinde. Haber mi okumuş, resimlere mi bakmış. Kendini ele veriyor bide.

  • CENGİZ ELMAS25 Ağustos 2022 09:35

    yüzde 100 katılıyorum çok doğru söylüyorsunuz sizi tebrik ediyorum ağzınıza sağlık

  • komik'e25 Ağustos 2022 08:27

    sana ne? isterse çıplak çıkar. bu haber olmasa bilmeyecektin bile, şimdi çok mu rahatsız oldun? 

  • Mucise Reis : )25 Ağustos 2022 07:13

    Cumhuriyet savcılarımıaın varlığını bilmetk güzel :D umarız halkı kin ve neferete düşüren iddalar gibi, milletin malını mülkünü parasını vergilerini de aynı hassasiyet ile inceler...

  • VATANDAS25 Ağustos 2022 11:49

    tam bi fetocusun...10001 masal anlatan ama o masallari bizzat yapanlari savunan

  • CENGİZ ELMAS25 Ağustos 2022 09:39

    cumhuriyet savcılıklarımızın sizin bahsettiğiniz konularda hassasiyet göstermediğinimi söylemek istiyorsunuz elinizde kanıtlarınız varmı kanıtsız kouşmada bulunmayın başınız ağrır.