E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray'da sakatlık depremi---

G.Saray'da sakatlık depremi

G.Saray'da sakatlık depremi
12 Kasım 2013 - 12:48 borsagundem.com

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı’nın başı yaşanan sakatlıklarla dertte

Jawai ve Markoishvili’den sonra şimdi de Ersin ve Gordon’dan kötü haber geldi… Bugün yapılan kontrollerin ardından Gordon'ın çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla kapatan ve bu yıla da Euroleague ve Türkiye’de ‘şampiyonluk’ parolası ile çıkan  sarı-kırmızılı takımda şanssızlıklar eksik olmuyor…

Sezon başında Henry Domercant’ın sakatlığının geçmesi ile büyük moral kazanan Galatasaray’ın mutluluğu kısa sürdü…

İşte Galatasaray’ı yıkan sakatlık haberleri:

Nathan Jawai: Euroleague’de oynanan Olympiakos karşılaşmasında ensesine aldığı darbe sonrasında hastaneye kaldırılan Avustralyalı yıldız, boyun travması geçirdi ve uzun bir süre parkelerden uzak kalacak…
Markoishvili: Ekim ayında bir kötü haber de Gürcü yıldız Manuchar Markoishvili’den geldi. Yıldız oyuncu tendonundaki yırtık sebebiyle yaklaşık üç ay parkelerden uzak kalacak.
Ersin Dağlı: Ersin, Türk Telekom ile oynanan lig maçında yaşanan bir pozisyonda basketi buldu, sonrasında geriye koşarken kendini yere bıraktı. Sol ayak tarak kemiğinde kırık şüphesiyle hastaneye götürülen oyuncu  3 ay parkelerden uzak kalacak.
Jamont Gordon: Son kötü haber de takımın en önemli silahlarından biri olan Gordon’dan geldi… Yine Türk Telekom ile oynanan karşılaşmanın son çeyreğinde Jamont Gordon pota altındaki pozisyonda bir anda yerde kaldı. Ayağının üstüne basamayan Gordon için sedye gelirken yıldız oyuncunun ön çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.

YÖNETİM NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Lig, Euroleague ve Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden Galatasaray Liv Hospital’de yaşanan bu sakatlıklar Şube Direktörü Murat Özyer ve koç Ergin Ataman’ın elini kolunu bağladı… Teknik ekibin hazırlayacağı rapor doğrultusunda yeni isimler kadroya katılması bekleniyor.

BONSU’DAN SONRA HAIRSTON DA GELİYOR

Jawai’nin açığını Pops Mensah Bonsu ile kapatan sarı-kırmızılı yönetim, Markoishvili’nin yerine de Emporio Armani Milano’da forma giyen Malik Hairston ile her konuda anlaştı. Oyuncunun Perşembe günü İstanbul’da olması bekleniyor. Yeni sakatlanan Ersin ve Jamont’un da yerine transferler yapılıp yapılmayacağı konusu henüz netlik kazanmadı.

HATALAR ERGİN ATAMAN’I ÇILDIRTTI

Türk Telekom karşılaşması boyunca sarı kırmızılı oyuncuların yaptığı hatalar koç Ergin Ataman’ı adeta çileden çıkardı. Özellikle son çeyreğin son bölümünde Bonsu ile Arroyo arasında yaşanan basit hata Ataman’ı çılgına çevirdi. Kenara gelerek su şişesini tekmeleyen Ataman, bu pozisyon sonrasında alınan 2 molada da yerinden kalmayarak ve hiç konuşmayarak oyuncularına mesaj verdi. Karşılaşma sonrasında da twitter’dan bir açıklama yapan tecrübeli antrenör “Sporda mağlubiyetler olabilir ama bu akşamki gibi sorumsuz ve rezil basketbol için tüm Galatasaray taraftarlarından özür diliyorum. Cezalar ağır olacak" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)