E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıGörünüm dünkü kapanışla teknik olarak yeniden güçlendi---

Görünüm dünkü kapanışla teknik olarak yeniden güçlendi

Görünüm dünkü kapanışla teknik olarak yeniden güçlendi
02 Mart 2021 - 09:20 borsagundem.com

Vakıf Yatırım tarafından hazırlanan günlük bültende BIST-100 endeksinin güne hafif satıcılı başlaması bekleniyor

Güne alımlarla başlayan BIST-100 endeksi günün geri kalanında da oldukça güçlü bir yükseliş kaydetti ve 1,527 seviyesinden kapanış yaptı. İşlem hacmi 25.3 milyar TL seviyesinde gerçekleşirken, endekse dahil olan 98 hisse değer kazandı, 2 hisse ise değer kaybetti. Güne başlarken Dolar/TL 7.30 seviyesinden işlem görürken, yurtdışı vadeli piyasalarda hafif satıcılı seyir izleniyor.

Geçen haftaki sert satışlara sebep ABD 10 yıllık tahvil faizlerindeki yatay seyir, hisse piyasalarında hızlı dönüşe katkı sağladı. Hafta sonu Temsilciler Meclisi'nde kabul edilen mali teşvik paketi ile haftaya güçlü başlangıç yapan hisse endeksleri Kasım ayından bu yana en iyi günlük performansı kaydetti. Sabah saatlerinde Çin'de bankacılık düzenleme otoritesi tarafından yapılan balon uyarısı Asya piyasaları başta olmak üzere kar satışlarına sebep olurken, bugün veri akışı sakin görünüyor. İçeride ise kısıtlamaların kademeli olarak gevşetilmesi bazı sektörler üzerinde olumlu etki yaratabilir.

BIST-100 endeksinin güne hafif satıcılı başlamasını bekliyoruz. Dünkü kapanışla beraber teknik olarak yeniden güçlenen endekste 1,520-1,485 destek seviyeleri 1,530 ise ilk direnç olarak izlenebilir.

Ütopya ve Karsan sorusu

 

Yabancılar hangi hisselerde işlem yapıyor

 

Günün önemli şirket haberleri 02/03/2021

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)