E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGomis çok mutsuz---

Gomis çok mutsuz

Gomis çok mutsuz
24 Temmuz 2018 - 13:01 borsagundem.com

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bu başarıda attığı 29 golle büyük katkı sunan golcü oyuncu Gomis mutsuz... Yönetim ise çözüm istiyor... İşte detaylar...

İsviçre kampında aldığı PSV ve Valencia yenilgileri nedeniyle sıkıntı yaşayan Galatasaray'da Bafetimbi Gomis de can sıkıyor...

Çin'den aldığı teklifler sonrasında yönetimden yıllık ücretine zam talep eden Fransız forvet olumsuz yanıt alması nedeniyle büyük bir moral bozukluğu yaşıyor.

Hem hazırlık maçlarında hem de idmanlardaki isteksiz tavırları ile dikkat çeken Gomis'in menajeri Ettiene Mendy'yle görüşeceği öğrenildi.

Yaşanan bu tatsız gelişmeler hem teknik direktör Fatih Terim hem de yöneticilerin canını sıkıyor. Terim yeni sezon başlamadan Gomis'le ilgili yaşanan problemlere mutlaka bir çözüm bulunmasını istiyor.

Zaten bonuslarla birlikte yaklaşık 4 milyon Euro kazanan tecrübeli forvet için resmi bir teklif de yok.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adamım24 Temmuz 2018 15:31

    fb li bjkli futbolcular mutlu bizimler mutsuz bak sen şu işe

  • nevzat24 Temmuz 2018 14:20

    galatasaray gomis e mahkum olamaz. Oynayacaksa oynasın oynamayacaksa satılsın gitsin. Galatasaray kimsenin kaprisini çekemez.

  • iso24 Temmuz 2018 13:52

    Yılda 4 mil€ alacaksın ŞL'de oynayacaksın bi de bu parayı beğenmeyeceksin... Çin mi istiyor katar mı? Hemen satın 7-8 milyon € verene kakalayın gitsin. Çin de takılsın madem çok para kazanmak istiyorsa. He yok ben vitrinde olmak istiyorum derse kalsın. Ciddi şekilde konuşulmalı ve 3 günde düzelmezse yollanmalı.