E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGökdeniz Rubin Kazan'dan 64 milyon ruble istiyor---

Gökdeniz Rubin Kazan'dan 64 milyon ruble istiyor

Gökdeniz Rubin Kazan'dan 64 milyon ruble istiyor
06 Şubat 2019 - 11:28 borsagundem.com

Rubin Kazan takımında aktif futbol yaşantısına son veren Gökdeniz Karadeniz, kendisine ödenmeyen 64 milyon rublelik maaşını almak için Rusya Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Geçtiğimiz sezon Rusya'nın Rubin Kazan takımında aktif futbol yaşantısına son veren Gökdeniz Karadeniz, kendisine ödenmeyen 64 milyon rublelik (yaklaşık 1 milyon dolar) maaşını almak için Rusya Futbol Federasyonu'na başvurdu. Federasyon başvuruyu hafta sonuna kadar inceleyecek, Türk futbolcuyu haklı bulması durumunda takımı Rubin Kazan'ı ağır yaptırımlar bekliyor.

Tataristan merkezli Biznıs Onlayn gazetesinin haberine göre Rubin Kazan, Gökdeniz'in geçtiğimiz yıl Mart, Nisan ve Mayıs ayları ücretinin yarısını henüz ödemedi. Gökdeniz Karadenizin aylık ücreti 250 bin avroydu.

Buna göre Rubin'in Gökdeniz'e toplam 64 milyon ruble borcu bulunuyor.

Haberde, Rubin Kazan takımının bu maaşlardan dolayı vergisi ve devlet katkı payı ödemesi zorunda olduğu ve tüm masraflar hesaba katıldığında takımdan 85 milyon ruble çıkacağı belirtiliyor.

Gökdeniz'in şikayeti federasyon tarafından kabul edilirse takımın yeni transfer yapması engellenebilir. Rusya'da transfer sezonunun bitişine 2 haftadan az bir süre kaldı.

Orta saha oyuncusu Gökdeniz, Rubin'de 10 yıl oynadıktan sonra geçen yıl kariyerini bitirmiş, kulübüne veda etmişti. (Haberrus.com)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)