E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGitmek için servet istedi: Ljajic krizi! ---

Gitmek için servet istedi: Ljajic krizi!

Gitmek için servet istedi: Ljajic krizi!
09 Eylül 2021 - 20:06 borsagundem.com

Adem Ljajic'ten Beşiktaşlı yöneticileri çıldırtan talep! Takımdan ayrılmak için 3 milyon euro istedi

Beşiktaş'ın yolları ayırmak için büyük uğraş verdiği Adem Ljajic'in kulüpten talebi şaşkınlık yarattı. Sırp futbolcu, sözleşmesini feshetmek için 3 milyon euro isterken siyah-beyazlı kulüp bu talebi kabul etmedi. 29 yaşındaki futbolcunun Ocak ayında da takımdan ayrılmayacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ın transferin son günü sözleşmesini feshetmek istediği Adem Ljajic, 3 milyon euro isteyince siyah-beyazlı yönetim sinirden çıldırdı. Sırp futbolcu bu talebi kabul görmeyince 1 yıllık sözleşmesi bitene kadar kulüpte kalmaya karar verdi.

SÖZLEŞMESİNE SADIK KALACAK

Sporx'in haberine göre; Transferin son gününde Adem Ljajic ile görüşen ve 600 bin euro ödeyerek sözleşmeden çıkmak isteyen Beşiktaş'ın bu teklifi kabul edilmedi. Beşiktaş'tan bonuslarla beraber toplam 4.2 milyon euro kazanan Adem Ljajic, siyah-beyazlı yönetimden sözleşme feshi için 3 milyon Euro talep etti. Sözleşmesinde yazan 3 milyon euroluk garanti ücretin ödenmesi halinde sözleşmesini feshedeceğini ileten Adem Ljajic, Ocak ayında da takımdan ayrılmayacağını ve sözleşmesine sadık kalacağını ifade etti.

Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı

 

Beşiktaş Boşnak yıldızı KAP'a bildirdi

 

Fenerbahçe'de Ali Koç dediğini yaptı! Kadro dışı kaldı ama...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 38,56
En Yüksek: 38,56
En Düşük: 38,56
Değişim -46,74 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,34
İşlem Hacmi 39.950.898
Toplam Adet: 1.036.071
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Japon09 Eylül 2021 22:03

    Ah be nerede o japon gururu adaamlar hem ateist hem gururlu garip bir durum. Hem müslamanız hemde haketmediğimizi almaya devam ediyoruz.

  • ZELİHA KARAKAŞLI09 Eylül 2021 21:44

    maden iyi futbolcu değil neden alıyorsunuz.bari sözleşmelere kulüpler öyle futbolcu alırlar iken kulüplerinin yararına  maddeler artık konmalıdır.demek ki bunları transfer yapanlar bu işten asla anlamıyorlar.sonra da kulüpler yüklü zararlar ediyorlar ve olan KY oluyor.bunun bedeli küçük yatırımcılar ödeyecektir.

  • Recep09 Eylül 2021 21:17

    bir şey değil,şenol Güneş i gönder bakalım 5.3 milyon euro imiş. Bu paralar kimden çıkıyor? Maliyemiz aracılığı ile Milletimizin vergi veren kısmından çıkıyor.