E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGençlerbirliği: 2 - Fenerbahçe: 1---

Gençlerbirliği: 2 - Fenerbahçe: 1

Gençlerbirliği: 2 - Fenerbahçe: 1
15 Mart 2015 - 19:25 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 24. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildi.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 24. hafta maçında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildi.
 
Karşılaşmanın 38. dakikasında topla buluşan Petrovic, sağ çaprazdan sert bir şutla iki direğin birleştiği noktadan topu Fenerbahçe ağlarına gönderdi. Kanarya bu gole 72. dakikada cevcap verdi. 72. dakikada Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve maça 1-1 eşitlik geldi. Ancak 87. dakikada Volkan’ın hatası Feherbahçe’nin tüm ümitlerini yeşil çimlere gömdü. 87. dakikada Fenerbahçe yarı sahasının sol çaprazında topla buluşan Gosso, arka direğe doğru ortasını yaptı. Volkan boşa çıkınca arka direkte kendini unutturan El Kabir kolay bir kafa vuruşuyla golü attı. Bu aynı azamanda maçın skoru oldu. Gençlerbirliği, Fenerbahçe’yi  2-1 yendi. Karşılaşmayı Halis Özkahya yönetti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1 Mücadeleye Gençlerbirliği başlıyor.
Dakika 6 Maçta ilk korneri Fenerbahçe ile Diego kullanıyor. Diego'nun ön direğe doğru açtığı ortasını defansta Ahmet Yılmaz Çalık uzaklaştırmayı başarıyor.
Dakika 7 Sol taraftan köşe vuruşu için topun başına geçen Emre Belözoğlu ortasını altıpas çizgisine doğru açıyor. O noktada Egemen Korkmaz topa iyi yükselerek kafayla şutunu çekiyor ancak top üstten auta çıkıyor.
Dakika 11 Hızlı gelişen Gençlerbirliği atağında sol kanatta topla buluşan Dusko Tosic bekletmeden pasını ceza yayındaki Mostapha El Kabir'e atıyor ancak El Kabir topu kontrol etmek isterken eliyle müdahale ediyor.
Dakika 15 Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Diego altıpas ın önüne doğru ortasını açıyor. Kaleci Ramazan Köse topa hakim olmayı başaramayınca Dirk Kuyt penaltı noktasının biraz ilerisinde şutunu çekiyor ancak Ramazan bu şutu kurtarmayı başarıyor seken topu bu sefer Moussa Sow tamamlamak istiyor fakat Ramazan Köse iki pozisyondada topun ağlara gitmesini önlüyor.
Dakika 22 Gökhan Gönül'ün sağ kanattan ceza sahası içerisine doğru gönderdiği pasla topla buluşan Emmanuel Emenike ceza sahası sağ çaprazından şutunu çekiyor ancak Ahmet Yılmaz Çalık'tan seken topu kaleci Ramazan Köse kontrol etmeyi başarıyor.
Dakika 30 Gökhan Gönül sağ kanatta son çizgiye kadar indikten sonra pasını hemen gerisindeki Diego'ya atıyor. Ceza sahası çizgisi üzerinde sağ çaprazda Diego, topun gelişine şutunu çekiyor ancak top defansa çarpıp kaleci Ramazan Köse'de kalıyor.
Dakika 37 GOOOLL Gençlerbirliği Petrovic'in golüyle 1-0 öne geçiyor.
Dakika 43 Ceza sahası sol çaprazında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mostapha El Kabir doğrudan kaleye şutunu çekiyor ancak köşeye giden bu topu Volkan Demirel son anda kornere çelmeyi başarıyor.
Dakika 45+2 Halis Özkaya ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor.
Dakika 46 Fenerbahçelilerin vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.
Dakika 47 Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Diego ortasını açıyor ancak topu hiç bir takım arkadaşıyla buluşturamıyor. Arkaya açılan topu Gençlerbirliği defansı uzaklaştırmayı başarıyor.
Dakika 52 Aleksandr Hleb'in attığı pasla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Dusko Tosic bekletmeden şutunu çekiyor ancak kaleci Volkan Demirel bu şutu kurtarmayı başarıyor.
Dakika 56 Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta Caner Erkin ortasını yapıyor ancak kaleci Ramazan Köse yumruklarıyla topu uzaklaştırmayı başarıyor.
Dakika 65 Caner Erkin'nin sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Bruno Alves topu içeriye çevirmek istiyor fakat kaleci Ramazan Köse topu yumruklarıyla uzaklaştırmayı başarıyor.
Dakika 72 GOOOLL Fenerbahçe,Mehmet Topal ile beraberliği yakalıyor. Ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Caner Erkin bekletmeden ortasını altıpasın önüne kesiyor. O noktada topa iyi yükselen Mehmet Topal kafa vuruşunu yaparak topu ağlara gönderiyor.
Dakika 78 Alper Potuk'un sağ kanattan arka direğe doğru açtığı ortasını Dirk Kuyt altıpasın içine doğru indiriyor. O noktada Pierre Webo şutunu çekmeyi başarıyor fakat kaleci Ramazan Köse zorda olsa bu şutu kurtarmayı başarıyor.
Dakika 85 Mostapha El Kabir'in sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunu defans uzaklaştırmayı başarıyor.
Dakika 87 GOOOLL Gençlerbirliği, Mostapha El Kabir ile durumu 2-1'e getiriyor. Jean Jacques Gosso ceza sahası dışı sol çaprazdan pasını havadan arka direğe doğru atıyor. Volkan Demirel'i aşan topu arka direkte Mostapha El Kabir kafayla topu ağlara göndermeyi başarıyor.
Dakika 90+1 Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Emmanuel Emenike sağ ayağıyla sert bir şut çekiyor fakat Ramazan bu şutu kornere çelmeyi başarıyor.
Dakika 90+3 Caner Erkin sol kanattan açtığı ortasına penaltı noktasının üzerinde iyi yükselen Pierre Webo kafayla şutunu çekiyor ancak top çok az farkla direğin dibinden auta çıkıyor.
Dakika 90+4 Hakem Halis Özkahya maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Maç Gençlerbirliğinin 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlanıyor.

İŞTE İLK 11’LER
Gençlerbirliği: Ramazan, Hakan, Ahmet Çalık, Sedat, Tosic, Doğa, Petrovic, Kocer, Hleb, Landel, El Kabir
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Emre, Diego, Kuyt, Emenike, Sow

İSMAİL KARTAL DERBİ 11'İNİ BOZMADI
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gençlerbirliği karşısına derbideki 11’le çıktı. Kartal, Galatasaray maçına da bu kadroyla başlamış ve mücadeleyi 1-0 kazanmıştı.

ALPER YEDEK
Fenerbahçe’nin genç yıldızı Alper Potuk, Gençlerbirliği’ne karşı sakatlığı tam anlamıyla geçmesine rağmen yedek kulübesinde başladı. Yıldız oyuncunun yaşadığı sakatlık sonrasında hafta içinde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaparken takım arkadaşlarının fizik ve kondisyon seviyesine yetişmek için çabaladı. Bu ağır idmanlar sebebiyle ciddi şekilde yorulan Alper, Gençlerbirliği’ne karşı yedek kulübesinde başladı.
 
FENERBAHÇELİ TARAFTARLARDAN DESTEK
spor toto süper lig’in 24. haftasında Gençlerbirliği’ne konuk olan Fenerbahçe’de taraftarlar takımlarına büyük destek veriyor. Kendilerine ayrılan kale arkası tribünü tamamen dolduran sarı lacivertliler maça 1 saatten fazla kala tek bir boş koltuk kalmadı. Gençlerbirliği taraftarları ise tribünlerin çok büyük bir kısmını boş bıraktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • islam15 Mart 2015 23:55

    alves ve volkanın ıkınci goldeki büyük katkısını unutmamak lazım. o golü rakip takım yese şike derlerdi biz kendimiz yiyince kimse olayın üstüne gitmiyor takımın içinde mağlup olmak isteyenler mi var

  • anti fb15 Mart 2015 22:27

    başlığa bakınca gençler sadece feneri değil medyasını da öpmüş

  • FB çeli taraftarlar.GFB.15 Mart 2015 22:21

    Bundan sonra sahada AZİZ YILDIRIM oynayacak arkadaşlar işin şakası yok.ve her maçı birtarafından mutlaka alacaktır.ulan sizler yüzünden FBçemizden soğuduk ALLAH belanızı versin.

  • omer15 Mart 2015 22:08

    İsmail samp takımın içine etti emenike Diego sevdası takımın düştüğü duruma bak adamdan istifa edersin başkan görevini yap

  • omer15 Mart 2015 22:01

    İsmail Diego ve emenike kına yaksınlar adamdan istifa edersin başkan görevden almali yoksa samp ligi hayal getirsinler osman köylüoglunu başarısı ortada şov çıkaran emnkie90 sah gezindi

  • omer15 Mart 2015 21:16

    Emenike Diego sevdası İsmailin başını yakacak bu düşünceyle şamp hayal vebo emenikye bin ceker beyni ile oynuyor

  • omer15 Mart 2015 21:16

    Emenike Diego sevdası İsmailin başını yakacak bu düşünceyle şamp hayal vebo emenikye bin ceker beyni ile oynuyor

  • omer15 Mart 2015 21:14

    İsmail toptan anladığı yok emenike diegoyu ne diye oynadığıyor şampiyonluk onun yüzünden gidecek bu kadar kabiliyetsizlik olmaz vebo böyle maçların adamı

  • omer15 Mart 2015 21:14

    İsmail toptan anladığı yok emenike diegoyu ne diye oynadığıyor şampiyonluk onun yüzünden gidecek bu kadar kabiliyetsizlik olmaz vebo böyle maçların adamı

  • omer15 Mart 2015 21:12

    İsmail toptan anladığı yok emenike diegoyu ne diye oynadığıyor şampiyonluk onun yüzünden gidecek bu kadar kabiliyetsizlik olmaz vebo böyle maçların adamı

  • Murat15 Mart 2015 20:23

    Gençler feneri öper