E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGen Yatırım borsa kotundan çıkarıldı---

Gen Yatırım borsa kotundan çıkarıldı

Gen Yatırım borsa kotundan çıkarıldı
04 Mayıs 2017 - 07:56 borsagundem.com

Borsa İstanbul, Gen Yatırım Holding'i borsa kotundan çıkardı

Gen Yatırım Holding,Borsa İstanbul'da Yakın izleme pazarında işlem görmekteydi.27/04/2017 tarihinde geçiçi olarak işlemleri durduruldu.26/04/2017 tarikli Borsa Yönetim Kurulu toplantısında Gen Yatırım Holding paylarının kotdan çıkarılması kararlaştırıldı.

Borsa İstanbul'un KAP açıklaması şöyle:

KAP'ta yayımlanmış olan 2016 yıl sonu finansal tablolarında özkaynaklarının negatif olması sebebiyle Kotasyon Yönergesinin kottan çıkarma şartlarını düzenleyen 23. maddesinin birinci fıkrasının "KAP'ta yayımlanan son yıllık bilançosunda, SPK'nın ilgili düzenlemelerine göre sermayesinin tamamını kaybeden ortaklıklardan, varsa sermaye artırımı/azaltımı ile ilgili sürecin saklı kalması kaydıyla, aktiflerin rayiç değerlerle yeniden değerlenmesi sonrasında sermayenin tamamının kaybının devam ettiğinin
anlaşılması veya bu kapsamda yeniden değerleme yapılmaması" şeklindeki (f) bendi ile
B. Finansal ve ticari borçları ile vergi, SGK primi vb. ve personel borçlarını vadesinde ödeyememesi ve hakkında takipler başlatılmış olması sebebi ile Kotasyon Yönergesinin kottan çıkarma şartlarını düzenleyen 23. maddesinin birinci fıkrasının "Ortaklığın faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sıkıntısına düşmüş olması" şeklindeki (d) bendi kapsamında İlgili şirketin payları 27/04/2017 tarihinden itibaren Borsa kotundan çıkarılmıştır. "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)