E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGedik Yatırım Çeyreksel Strateji Raporu: Eylül 2020 yayımlandı!---

Gedik Yatırım Çeyreksel Strateji Raporu: Eylül 2020 yayımlandı!

Gedik Yatırım Çeyreksel Strateji Raporu: Eylül 2020 yayımlandı!
29 Eylül 2020 - 14:06 borsagundem.com

"Toparlanma V tipi olacak mı, olmayacak mı?" başlıklı rapor içeriğinde, “Ekonomik Görünüm” , “Piyasalara Dair Beklentiler”, “Ana Tahminler”, “Model Portföy ve Hisse Önerileri” yer aldı.

Gedik Yatırım Araştırma Ekibi tarafından hazırlanan “Toparlanma V Tipi Olacak mı, Olmayacak mı?” başlıklı Eylül ayı Çeyreksek Strateji Raporu'nda, ekonominin gerek küresel gerekse Türkiye’de nasıl seyredeceği yönündeki beklentiler, pazara ilişkin tahmin ve riskler ortaya konarak piyasaların değerlendirmesi yapıldı.

Rapor içeriğinde, “Ekonomik Görünüm” , “Piyasalara Dair Beklentiler”, “Ana Tahminler”, “Model Portföy ve Hisse Önerileri” konu başlıkları yer aldı.

Raporda; makro senorya ve beklentiler, global ekonomi ve finansal piyasalar, uluslararası kuruluşlar ve global büyüme, TCMB, faiz, konut ve otomotiv piyasası, krediler ve firmaların nakit akışı, salgın, bütçe, cari açık, enflasyon, TL, para politikası, döviz kuru, kredi notları, dış finansman, kamu harcamaları, vergi gelirleri, turizm, dış borç, sermaye hareketleri, model portföy ve hisse önerileri ayrıntılarıyla sunuldu.

RAPORUN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Borsa İstanbul YEP'e tepki vermedi

Ekonomik güven endeksinde yükseliş 5 aydır sürüyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)