E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGece kulübünde cinayet---

Gece kulübünde cinayet

Gece kulübünde cinayet
05 Haziran 2022 - 15:20 borsagundem.com

İstanbul Ateşehir'de gece kulübünde korkunç bir cinayet işlendi. Bodyguardla kavga eden müşteri Murat D. hayatını kaybetti. Olayın sebebi ise bu kadar da olmaz dedirtti.

İstanbul Ataşehir'de bu sabah 05:00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre Murat D., gece kulübüne girmek istedi. Kulübün önünde bekleyen bodyguard Emre Y. ise D.'in içeri girmesine izin vermedi.

D. ve Y. arasında yaşanan arbedenin ardından Murat D. gece kulübüne girdi.

İşletme sahibi Nizamettin Ö.'nün yanına giden D., silah çekerek, 'Beni nasıl içeri almazsınız.' dedi. Bu sırada D'in peşinden gelen bodyguard Emre Y. iddiaya göre D.'e peş peşe ateş etti.

Murat D. olay yerinde hayatını kaybederken, Emre Y. ise D.'in silahından çıkan mermiyle kolundan yaralandı. Yaşanan olayda kulüpte bulunan 4 müşteri hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Emre Y. ambulansla hastaneye kaldırılırken, Murat D.'in cenazesi adli tıp morguna götürüldü. (Yunus Emre Kavak-Sabah)

Güney Afrika'da cinayet ve cinsel saldırı vakalarında artış görüldü

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin firarisi yakalandı

Polis müdahale etti: Beşiktaş kongresinde kavga!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Deli06 Haziran 2022 07:35

    Bu diğer seçimin müjdesiydi

  • Dobra05 Haziran 2022 18:05

    3600 ek göstergenin sadece 4 meslek grubuna verileceğini düşünüyorum, diğerlerine havagazı piretozu, bir getirisi olmayan içi boş düzenlemeler yapacaklar, bu yazı burda kalsın