E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGazino ve alışveriş turizmi---

Gazino ve alışveriş turizmi

Gazino ve alışveriş turizmi
14 Şubat 2014 - 03:46 borsagundem.com

Gazino kültürünü devam ettiren Günay Restaurant için Anadolu'dan hafta sonu turu düzenleyerek İstanbul'a geliyorlar

İstanbul’da gazino kültürünü devam ettiren Günay Restaurant, yerli turistin turuna girdi.

Demet Cengiz'in Hürriyet'teki haberine göre Günay’ı da çatısı altında bulunduran BVS Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Yıldız, gazino kültürünü tatmak isteyenlerin Anadolu’dan hafta sonu programı yaparak İstanbul’a geldiğini anlattı. Yıldız, “Bir gece Günay’da eğlenecek ve civardaki AVM’lerde alışveriş yapacak şekilde iki geceliğine İstanbul’a geliyorlar. En çok ilgi Gaziantep, Adana, Trabzon gibi şehirlerden” dedi.  Maksim ile birlikte İstanbul’da gazino kültürünün son mirasçılarından olduklarını söyleyen Yıldız şöyle konuştu: “Maksim’in yerine proje geliştiriliyor. Bizim misafir yoğunluğumuz arttı. Ancak alkol alınan bu eğlenceye Anadolu yakasından gelmek zor oluyordu. Biz de Ataşehir başta olmak üzere karşı da yer bakıyoruz. Gelecek yıla kadar 2 milyon TL yatırımla ikinci Günay’ı açarız.”
Sanatçı programına göre değişse de kişi başı harcamanın 300-600 TL arasında değiştiğini belirten Yıldız, ilk önce sahnenin önündeki en pahalı 600 liralık masaların tutulduğunu söyledi.  Son yıllarda turist sayısında önemli artış yaşadıklarına değinen Yıldız, “Sadece Arap turist değil, Avrupa ve Amerikalılar da var. Kurdaki artıştan sonra yerliler şampanya açtırmayı azalttı. Ama turistler devam ediyor” diye konuştu.

"KİBARCA GERİ ÇEVİRDİK"

Sahip olduğu restoran zincirleriyle şu anda Doğuş Grubu’nun ardından Türkiye’deki en büyük ikinci oyuncu olduklarını iddia eden Vahit Yıldız şöyle konuştu: “Kebap mutfağının temsilcisi Sait Efendi markamız oldukça iyi. Bu konuda Doğuş Grubu ile yarışıyoruz. Kendilerinden aracılar vasıtasıyla gelen teklifi kibarca geri çevirdik.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)