E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın Adanaspor 11'i belli oldu---

Galatasaray'ın Adanaspor 11'i belli oldu

Galatasaray'ın Adanaspor 11'i belli oldu
29 Ekim 2016 - 18:23 borsagundem.com

Ligde ilk yenilgisini evinde Trabzonspor'a karşı alan Galatasaray, mağlubiyetin yarasını Adanaspor deplasmanında sarma hedefinde.

Trabzonspor yenilgisiyle ligde bu sezon ilk mağlubiyetini alan Galatasaray, Adana deplasmanında galibiyet arıyor.

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek.

Sarı kırmızılılarda hazır durumda bulunmayan Sneijder, Hakan Balta ve Sigthorsson kadroda yer almayacak. Teknik direktör Riekerink, önümüzdeki haftalarda zorlu bir maç trafiğine girileceği için Sneijder ve Hakan Balta'yı riske etmek istemedi. Sarı kırmızılılar Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor ile arka arkaya kritik maçlar oynayacak.

İLK 11'LER
ADANASPOR (MUHTEMEL): Karacic - Digao, Ramos, Didi, Renan Diniz - Bekir, Tevfik - Koman, Renan, Ronei (Ahmet Dereli) - Magaye

GALATASARAY: Muslera - Sabri, Chedjou, Semih, Carole - Selçuk, Tolga - Podolski, Yasin, Bruma - Eren

Adanaspor ile Galatasaray Süper Lig'de 12 yıl aradan sonra karşı karşıya gelecek. iki ekip 2003-2004 sezonunda mücadele etmiş, Galatasaray İstanbul'daki maçı 2-0, Adana'daki karşılaşmayı ise 3-2 kazanmıştı.

Geride kalan 42 lig maçında Galatasaray 21, Adanaspor ise 9 galibiyet aldı. Adanaspor, son 13 maçta Galatasaray'ı yenemedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)