E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan sürpriz Sergio Ramos hamlesi---

Galatasaray'dan sürpriz Sergio Ramos hamlesi

Galatasaray'dan sürpriz Sergio Ramos hamlesi
01 Ağustos 2023 - 00:15 borsagundem.com

Avrupa'da başarı elde etmek isteyen ve birbirinden bomba transferler ile iddialı bir kadro oluşturan Galatasaray'ın, son olarak dünyaca ünlü savunma oyuncusu Sergio Ramos ile ilgilendiği konuşuluyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, PSG ile yollarını ayıran yıldız stoper Sergio Ramos ile görüştüğü iddia edildi. 

Yeni sezon öncesi transfer dönemine damga vuran Galatasaray ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada Galatasaray ve Ramos'un olduğu paylaşımlar binlerce beğeni ve yorum aldı.

NELSSON'UN YERİNE SERGIO RAMOS

Son olarak Mauro Icardi transferini resmiyete döken sarı kırmızılı ekibin, şimdi de Sergio Ramos'un peşinde olduğu öne sürüldü. Victor Nelsson'un ayrılış sürecinin başlamasının ardından sarı kırmızılıların bu bölgeye İspanyol oyuncuyu transfer etmek istediği iddia edildi.

Yayıncu kuruluşun aktardığı bilgiye göre, geçen sezon Juan Mata'nın üstlendiği görev benzeri, saha içinde ve dışında tecrübesini takıma yansıtabilecek bir futbolcu arayışında bulunan sarı-kırmızılılar, İspanyol savunmacıyla görüşme halinde.

Bonservisi elinde bulunan 37 yaşındaki stoper, geçtiğimiz sezon Paris Saint-Germain'de çıktığı 33 maçta 2 gol ve 1 asist üretti.

ARABİSTAN VE AMERİKA'DAN TEKLİFLER VAR

Sergio Ramos'a Galatasaray'ın yanı sıra Suudi Arabistan ve Amerika'dan da teklifler geldiği belirtiliyor.

Lionel Messi'nin yeni takımı Inter Miami'nin, Sergio Ramos ile ilgilenen MLS ekiplerinin başında geldiği kaydedildi.

ICARDI'NIN PAYLAŞIMINI BEĞENDİ, SOSYAL MEDYA YIKILDI

Galatasaray uzun süredir transferini bitmeye uğraştığı Mauro Icardi'yi renklerine bağladı. İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos ise Mauro Icardi'nin sosyal medya hesabından Galatasaray forması ile paylaştığı fotoğrafı beğendi.

Galatasaray'da 5 ayrılık: İşte o isimler...

 

Galatasaray Icardi'nin maliyetini KAP'a bildirdi

 

Galatasaray'ın gözü Racic'te

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,68
En Yüksek: 8,86
En Düşük: 8,57
Değişim 0,70 %
FK: 25,96
PD / DD: -4,97
İşlem Hacmi 419.857.609
Toplam Adet: 48.140.267
Ağırlıklı Ort.: 8,64
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)