E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Arda'ya veda maçı---

Galatasaray'dan Arda'ya veda maçı

Galatasaray'dan Arda'ya veda maçı
30 Eylül 2022 - 08:19 borsagundem.com

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, futbolu bırakan eski futbolcuları Arda Turan'a jübile yapmayı düşündüklerini söyledi.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, futbolu bırakan eski futbolcuları Arda Turan'a jübile yapmayı düşündüklerini söyledi. Timur, Arda Turan için, "Türkiye'nin gurur duyması gereken Galatasaraylı bir futbolcu. Bizim akademimizden yetişti.Tabii ki jübile düşünüyoruz. Barcelona, Atletico Madrid gibi takımlarda oynamış, Avrupa'da şampiyonluklar yaşamış. Galatasaray'a emek vermiş ve jübile yapmamış oyuncularımız var. Onlara da bir şeyler yapmamız gerekir diye düşünüyorum." diye konuştu.

Erden Timur, gelecek sezonun yapılanmasıyla ilgili planları da şimdiden düşündüklerini aktararak, "Bizim bu sene garanti oyunculara ihtiyacımız vardı. Bu garanti oyuncularla kısa süreli sözleşme imzalamamız lazımdı. 4 oyuncumuzun sözleşmesi 1 yıllık. Maaş olarak da aslında yüksek maaşlar almıyorlar. Maaşlar düştü, bonuslar kısmı çok ufak rakamlar. Gelecek yılı planlamak için bu sözleşmeleri yaptık. Gelecek yıl için çok önemli planlar yapıyoruz. Zamanımız var. Farklı stratejilerimiz var. Yurtdışındaki çalışmalarımızı da 7 ayrı bölgeye ayıracağız." ifadelerini kullandı.

Arda Turan'dan sürpriz karar

 

Galatasaray'da Arda Turan sürprizi!

 

Arda Turan'dan sürpriz karar: Teknik direktör oluyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )30 Eylül 2022 09:23

    Arda gerçekten biraz disiplin ileçok daha iyi yerlerde olabilirdi. Fakat başarılı futbolculuk için sadece sportif oyun yeteneği yetmiyor. Her alanda eksik gördüğün noktalarda kendini yetiştirmelisin. Mesela iki dev. Rıdvan -Tanju , spor alanında tam bir stardı. Fakat spor programlarına bakınca konuşmaları ve diksiyonları bambaşka. Her insan kulu gibi eksiklikşeri var.  Arda diğer alanlarda kendini yetiştirebilirdi.  Neden bir spor eleştirmeni olmasın ?. Bilgileri ile teknik adamlık yolunda ilerlemesin ? ama malesef, sansasyonel magazin işler..olgunluk göstermeyen olaylar,  gerilimli karşıt diyaloglar vb işler ile gündemde olması üzücü. Bence kaliteli yaşam koçu ve spor eleştirmenlik, stratejık düşünce gibi bazı alanlarda özel eğitimler ile spor dünyasında kalması gereken isim yapmış bir genç. Umarız heryaşta eğitime verilecek zamanı ve büçtesinin bir kısmını kullanabilir. toplum içinde, projesyönel olduğu alanda spor camiasına bildiklerini öğrendiklerini paylaşabilir.