E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Turan'dan sürpriz karar---

Arda Turan'dan sürpriz karar

Arda Turan'dan sürpriz karar
12 Eylül 2022 - 15:26 borsagundem.com

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, profesyonel futbol kariyerini sonlandırdığını duyurdu.

Son olarak Galatasaray forması giyen 35 yaşındaki Arda Turan profesyonel futbol kariyerini noktadı.

Arda Turan yayımadığı klibinde şu ifadelere yer verdi:

''Size bir sır vererek başlamak istiyorum. Belli inanmayacaksınız ama ben çok iyi bir frikikçiydim. Bunu bu zamana kadar da kimseden duymamış olmanız normal. Ancak benim hikayem böyle başladı.

Artık gözyaşları içerisinde ama cesaretle kramponları asma vakti. Tüm yolculuğum boyunca elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Ve bence fena da bir iş çıkarmadım. Yeniden hazırım. Futbolun içinde, saha kenarında yeniden görüşünceye dek...''

Kariyerine Bayrampaşa Altıntepsi'de başlayan Arda Turan Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir formaları giydi. 2011 yılında 13 milyon euroya Atletico'ya transfer olan yıldız orta saha 2015'te ise 34 milyon euro bonservis bedeliyle Barcelona'nın yolunu tutmuştu.

Ümit Karan'dan yıllar sonra gelen Arda Turan itirafı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran12 Eylül 2022 16:43

    Zaten sen biteli 2 yıl olmuştu ama kimse anlamak istemiyor. Yabancı veya yerli futbolcu eskilerine kariyerini bitirmiş tükenmiş şöhret delilerine bu kadar itibar edilip ayaklarına para saçan aptallar düşünsün.