E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Ali Koç'a yanıt: İmparator Fatih Terim---

Galatasaray'dan Ali Koç'a yanıt: İmparator Fatih Terim

Galatasaray'dan Ali Koç'a yanıt: İmparator Fatih Terim
18 Eylül 2019 - 16:35 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için "Sicili bozuk" ifadelerine Galatasaray'dan ilk cevap başkan yardımcısı Yusuf Günay'dan geldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için "Sicili bozuk" ifadelerini kullandı. Ali Koç'un açıklamasının ardından Galatasaray'dan ilk cevap başkan yardımcısı Yusuf Günay'dan geldi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Twitter adresinden Ali Koç'a gönderme yaparak "Rekabette geri kalmanın çaresizliği!" ifadelerini kullandı.

Birkaç saat önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fatih Terim'le ilgili bir soruya yanıt verirken, "Sicili bozuk" ifadesi kullanmıştı.

Galatasaray'dan Ali Koç'a sicil göndermesi!

Galatasaray Kulübü resmi Twitter hesabından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç açıklamalarının ardından paylaşımda bulundu.

Ali Koç: Nasıl olur da bir insanın sicili bu kadar bozuk oluyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yılmaz18 Eylül 2019 19:19

    Ali koç gerçekten zavallı bir insansın,kulübünde işler iyi gitmeyince gündem değiştir, hadi ordan.

  • komik18 Eylül 2019 18:25

    Fatih Terimi hiç sevmem ama adamın sicili aynen bu şekilde fenerlilerin zoruna gitmesin durum bu...

  • kıro18 Eylül 2019 17:44

    GS bize malımızı anlatmasın. biz onun ne olduğunu hem milli takımdan hem de gs den biliriz. böyle insanlara neden bu ülkede prim verilir anlaşılır gibi değil....

  • kamil18 Eylül 2019 17:28

    Ali Koç' un dediği kadar var. GS nin fıtratında var... Türkiye' de masa başında şampiyonluklar kazanılıyorsa GS kazandıklarının hesabını versin bakalım, masa başında kaç tane şampiyonluk almışlar...  (6) 

  • Oktay doğaner18 Eylül 2019 18:39

    kazandığınızı sandığınız tescilli şikeyle aldığınız kupayı sahibine verin. Sonra boş boş konuşmalarınızı belgeleyin. Kim daha önce ne yapmış ortaya dökülsün.