E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da transfer yasağı krizi!---

Galatasaray'da transfer yasağı krizi!

Galatasaray'da transfer yasağı krizi!
10 Temmuz 2021 - 09:12 borsagundem.com

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray kadrosunu güçlendirmek için transferde düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar şimdiye kadar 3 transferi resmen duyurdu. Kadrosuna birkaç takviye daha yapması beklenen Galatasaray'a kötü haber geldi

Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan'ın transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rize ile yaptığı opsiyonlu sözleşmenin uzatılmasını kabul etmemiş, normal sözleşmesini tamamlamadan takımdan ayrılmıştı. Bunun üzerine Karadeniz kulübü, başarılı futbolcudan şikayetçi olmuştu.

CİMBOM MAHKEMEYE TAŞIDI
TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Çaykur Rize'ye 1 milyon 200 bin euro ödenmesine hükmetmiş, Tahkim Kurulu da bunu onamıştı. Bunun üzerine Cim-Bom, kararı Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşıdı.

RİZE'DEN TRANSFER YASAĞI TALEBİ
Çaykur Rize de, Galatasaray'a transfer yasağı ve Oğulcan'ın lisansının vize edilmemesini talep etti ve bu istek TFF tarafından kabul gördü. Galatasaray transfer yasağına karşı çıktı, TFF Yönetim Kurulu ise bu itirazı reddetti. Cim-Bom bu karar için de Tahkim'in kapısını çaldı.

MAHKEMDEN KÖTÜ HABER
Tahkim Kurulu’nun, Galatasaray’a nefes aldıran kararının ardından, sarı-kırmızılılar için kötü haber İstanbul 46. Bölge Adliye Mahkemesi’nden geldi.

BAŞVURU REDDEDİLDİ
Oğulcan Çağlayan’a verilen ve sarı-kırmızılı kulübün güvencesinde olan 1.2 milyon euroluk cezanın iptali için yapılan başvuru reddedildi.

TAHKİM KURULU'NDAN İYİ HABER GELMİŞTİ
Oğulcan Çağlayan’dan kaynaklanan “transfer yasağı”nı kaldırmak için önce TFF Yönetim Kurulu’na başvuran, buradan gelen olumsuz yanıtın ardından Tahkim Kurulu’na giden Cim-Bom, 25 Haziran’daki toplantı sonunda amacına ulaşmıştı.

İPTAL TALEBİ REDDEDİLDİ
Bölge Adliye Mahkemesi’nden gelecek kararı dört gözle bekleyen sarı-kırmızılıların iptal ve tedbir talebi de reddedildi. Hakem kararının iptali için gerekli olan koşulların oluşmadığını ve Hukuk Muhakemeleri Kanunu’nun 439. maddesindeki tüm olumsuzlukları tek tek sıralayan mahkeme, Oğulcan Çağlayan cephesinin o dönemde itiraz etmemesini de değerlendirip, iptal talebini reddetti.

TRANSFER YASAĞI
Galatasaray şimdi isterse Yargıtay’a gidebilecek. Karar, temyizde de onanırsa, Galatasaray için transfer yasağı yeniden başlayacak.

PSV MAÇI TEHLİKESİ
Oğulcan Çağlayan, aksi bir karar alınmadığı sürece lisansı vize edilmeyecek. Bu süreç uzun sürerse, sarı-kırmızılı oyuncunun 20-21 Temmuz'daki PSV karşılaşması yetişemeyebileceği vurgulandı.

Galatarasay 3. imzayı attırdı

Galatasaray'dan Ghezzal sonrası bir hamle daha!

Galatasaray, Arda Turan ile yeni sözleşme imzaladı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,51
En Yüksek: 9,88
En Düşük: 9,19
Değişim 1,17 %
FK: 28,44
PD / DD: -5,44
İşlem Hacmi 1.099.593.835
Toplam Adet: 115.896.555
Ağırlıklı Ort.: 9,41
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İZZET BAŞ10 Temmuz 2021 10:01

     Burak  Elmas,  Babasının batırdığı SEZGİNLER gıdanın paralarını ödesin... Binlerce mağdur bırak , gel GS kulüp başkanı ol....