E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Torreira için yeni gelişme---

Galatasaray'da Torreira için yeni gelişme

Galatasaray'da Torreira için yeni gelişme
05 Ağustos 2022 - 09:53 borsagundem.com

Sarı kırmızılılar, orta sahadaki 1 numaralı transfer hedefi olan Lucas Torreira'da mutlu sona ulaştı.

Yeni sezonda orta alanı tamamen değiştirmek üzere harekâta başlayan ve bu aşamada son hamleyi de Uruguaylı yıldız ile yapmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, bu transferi dün noktaladı.

Arsenal'i 5.5 milyon Euro bonservis+ 1.5 milyon Euro bonus şeklindeki teklifiyle ikna eden Aslan, 3 yıl için 10 milyon Euro garanti para önerdiği Torreira'yı da ikna etmeyi başardı.

Valencia'nın da peşinde olduğu yıldız oyuncu, sarı-kırmızılıların teklfi karşısında düşünmek için süre istemiş, futbolcunun menajeri Oscar Betancourt ise "Kararımızı en kısa süre içinde vereceğiz" demişti. Yapılan son pazarlıklarda taraflar her konuda anlaştı.

2018 yazında Sampdoria'dan kuzey Londra takımı Arsenal'e 28 milyon Euro'ya transfer olan 26 yaşındaki oyuncu, 2020'de Atletico Madrid'e, geçen sezon ise İtalyan ekibi Fiorentina'ya kiralık olarak gönderilmişti

BÜLENT TİMURLENK: TORREİRA PİŞMAN ETMEZ

Lucas Torreira Serie A'ya geldi, G.Saray'ın sezon ortasında kiraladığı Pulgar'dan formayı kaptı, Fiorentina'ya sınıf atlattı. Transfer döneminde 6 numara pozisyonu için çok isim yazıldı çizildi. Ancak aralarında en iyisi ve mantıklısı Torreira. İtalya, İngiltere ve İspanya deneyimlerinden sonra 20'li yaşların ortasında doğal olarak 5 büyük ligden birini istiyor. Ancak Sampdoria başta olmak üzere kimsenin onun bonservisini ve yıllık ücret maliyetini karşılayacak durumu yok. Çok iyi sezon geçirdiği Fiorentina da bu yüzden ısrarcı olmadı. Valencia'da Gattuso'nun onu istediği haberlerinin ardından İtalyan teknik adamın bir de Juventus'tan Arturo Melo ile anlaşmaya çalıştığı ortaya çıktı. Valencia'nın iki oyuncuyu da alabilecek bütçesi yok. G.Saray'da 6 numara yıllardır kanayan yara. Torreira gibi kaliteli bir adamı istiyorsanız elinizi cebinize atacaksınız, pişman olmazsınız. Onun sahadaki varlığının, Oliveira'ya ve arkasındaki Nelsson- Abdülkerim ikilisine ne kadar büyük olabileceğini teorikte söylemek zor değil.

Galatasaray transferi KAP'a bildirdi

 

Efsane futbolcunun oğlu Galatasaray’a geliyor

 

Yeni transfer Dubois'ten Galatasaray'a kötü haber

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)