E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEfsane futbolcunun oğlu Galatasaray’a geliyor---

Efsane futbolcunun oğlu Galatasaray’a geliyor

Efsane futbolcunun oğlu Galatasaray’a geliyor
03 Ağustos 2022 - 10:53 borsagundem.com

Diagne ve Mohamed'in ayrılışının ardından Seferovic'i kadrosuna katan Aslan, İsviçreli golcünün yanına sürpriz bir ismi gündeme aldı.

Futbolda geçtiğimiz sezonu beklentilerin altında geçiren Galatasaray, yeni sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, takımıyla çalışmalara devam ediyor.

Yeni sezon öncesi hazırlık kampını tamamlayan Aslan, transferde de hareketli günler geçiriyor.

Sezonun başlamasına oldukça kısa bir süre kala atağa kalkan Galatasaray, Lucas Torreira transferini bitirmek üzere.Bunun yanı sıra Dries Mertens ile de ilgilendiği öğrenilen sarı-kırmızılı ekip, kısa süre içerisinde bu transferleri resmiyete kavuşturmak istiyor.

Forvet bölgesinde büyük bir değişime giden sarı-kırmızılılar, Diagne ve Mohamed ile yollarını ayırmıştı.

Bu bölgeye transfer edilen Haris Seferovic, ve kadroda mevcut bulunan Bafetimbi Gomis'in yanına bir oyuncu daha transfer edilmek isteniyor. Bu ismin genç ve gelişim vaat eden bir oyuncu olması beklenirken en güçlü adayın Ali Akman olduğu biliniyordu.

Ancak İsveç basınından Galatasaray'ın golcü transferiyle alakalı sürpriz bir iddia geldi. İsveç basınında yer alan haberde, sarı-kırmızılıların Spartak Moskova ile sözleşmesini fesheden Jordan Larsson ile ilgilendiği aktarıldı.

Geçtiğimiz sezonu Yunan ekibi AIK'de kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray dışında; Olympiakos, Celtic, Nottingham Forest, Basel ve Mallorca'nın da transfer etmek için takip ettiği ifade edildi.Larsson'un kısa süre içerisinde yeni takımına karar vereceği kaydedildi.Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösterilen İsveçli futbolcu, geçtiğimiz sezon AIK'de çıktığı 11 maçta 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Kariyerinde Barcelona ve Manchester United gibi kulüpler bulunan bir dönemin efsane futbolcularından birisi olan Henrik Larsson, Galatasaray'ın gündemindeki Jordan Larsson'un babası.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)