E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Riekerink dönemi sona eriyor---

Galatasaray'da Riekerink dönemi sona eriyor

Galatasaray'da Riekerink dönemi sona eriyor
08 Şubat 2017 - 21:33 borsagundem.com

Başakşehir yenilgisi sonrasında Jan Olde Riekerink'in koltuğu sallanmaya başladı. Sarı-kırmızılılarda yöneticiler, Özbek'e Raşit Çetiner ve Hasan Şaş ismini önerdi.

Galatasaray'da Jan Olde Riekerink'e güven azaldı, yerine adaylar telaffuz edilmeye başlandı. Bip Spor'un haberine göre; Başakşehir yenilgisi sonrasında yöneticiler Dursun Özbek'in kapısını çalarak, artık radikal bir karar alınması gerektiğine vurgu yaptı.

Beşiktaş derbisi öncesinde Kayserispor ve Rizespor maçları var sarı-kırmızılıların. Başkan ile görüşen yöneticiler, bu 2 maçta puan kaybı yaşanması durumunda Riekerink'in görevine son verilmesini istedi.

Başkanın kapısını çalan yöneticiler, Riekerink'in yerine adaylarını da önerdi: Raşit Çetiner ve Hasan Şaş. Başkan Özbek bu teklife sessiz kalırken; artık Riekerink'in geleceğini belirleyecek 2 maç var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,98
En Yüksek: 9,56
En Düşük: 8,86
Değişim -5,97 %
FK: 26,85
PD / DD: -5,14
İşlem Hacmi 517.507.399
Toplam Adet: 56.700.272
Ağırlıklı Ort.: 9,14
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • lütfen09 Şubat 2017 10:34

    Sn. Rohat Abdullah AVCI denen adam kapalı savunma yapıp kontra kovalayan anlayışa sahip bir adamdır, milli takımda gördük birşey yapamayacağını, sırf milli takımdan dolayı değil, Galatasaray hücum futbolu oynamalı Anadolu Takımı mantığıyla yönetecek adamlar lazım değil

  • Rohat08 Şubat 2017 22:25

    Kardeşim dilimizde tüy bitti Abdullah avcısı gs ye alın 20 yıllık sözleşme yapın gs yi sampiuonlar liginde final oynatır bu adam ama biraz zaman verin bana göre Türkiye de ki en iyi teknik adam