E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’da istifa krizi büyüyor---

Galatasaray’da istifa krizi büyüyor

Galatasaray’da istifa krizi büyüyor
18 Aralık 2021 - 09:10 borsagundem.com

Galatasaray'da görevlerinden istifa eden yönetim kurulu üyeleri Rezan Epözdemir ve Köksal Ünlü'nün yerine gelen isimler belli oldu.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu’nda yaşanan istifa depreminin ardından sarı kırmızılı ekipten resmi bir açıklama geldi. Başkan Yardımcısı ve Sportif A.Ş. görevlerinden istifa ettiğini söyleyen Rezan Epözdemir, yönetim kurulundaki görevini sürdüreceğini açıklamıştı. Ancak, Galatasaray Kulübü’nün yaptığı duyuruda, Rezan Epözdemir’in ve Köksal Ünlü’nün hem görevlerinden hem de tüm yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettikleri belirtildi.

Düzenlediği basın toplantısıyla istifasına ilişkin konuşan Epözdemir, “Galatasaray Sportif AŞ'de atanmıştım. Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu'nda ise seçildim. Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu'ndaki hiçbir görevimden istifa etmiyorum. Sportif AŞ'deki görevlerimden istifa ettim. Dernekten istifa etmedim. Seçilerek geldiğimiz bir göreve saygısızlık etmiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

“KARAR HUKUKA AYKIRIDIR”

Galatasaray’ın yaptığı açıklamanın ardından sosyal medya hesabından karara tepki gösteren Rezan Epözdemir, “Galatasaray Spor Kulübü Derneği’nin biraz önce 21:01 tarihinde yapmış olduğu duyuru ve varsa dayanağı olan yönetim kurulu kararı açıkça hukuka aykırıdır” ifadelerini kullandı.

İşte Galatasaray’dan yapılan o açıklama:

“Galatasaray Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Sayın Av. Dr. Rezan Epözdemir 15 Aralık 2021 tarihinde ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Genel Sekreteri Sayın Köksal Ünlü 16 Aralık 2021 tarihinde bu görevlerinden ve tüm yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiklerini beyan etmiş ve tarafımıza bildirmişlerdir.

Yönetim Kurulumuzun bilaistisna ortak görüşü ile ve Tüzüğümüz uyarınca Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu yedek üyelerinden Sayın İbrahim Reha Keskin ve Sayın Ahmet Ozan Şener Yönetim Kurulu üyesi olarak görev alacaklardır.

Sayın İbrahim Reha Keskin'e ve Sayın Ahmet Ozan Şener'e yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz,

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Can18 Aralık 2021 23:40

    2 yıldır bende Galatasaray hisesindeyim keşke gözüm kapalı başka hisse alsaydım daha maliyetine kurtarmadı

  • RAMO CANCAN18 Aralık 2021 11:56

    artık GS hissesi dipler.

  • VATANDAŞ18 Aralık 2021 09:39

    GS ÜZERİNE O KADAR OYUN OYNANDI Kİ VE HALA OYNANIYOR.BUNUN HESABINI EN YUKARIDAN  EN AŞAĞIYA KADAR TÜM YÖNETİCİLER 2023 ŞEÇİMLERİNDE VERECEKLER.

  • İtri20 Aralık 2021 06:45

    Fener cimbom şampiyon olamadı diye taraftarlar AKP'ye oy vermeyecek diyorsun yani:)