E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray futbolcularına bir zam daha!---

Galatasaray futbolcularına bir zam daha!

Galatasaray futbolcularına bir zam daha!
05 Ekim 2022 - 09:42 borsagundem.com

Galatasaray, futbolcu memnuniyetini artırmak için zam çalışmalarına başladı. İlk önce Victor Nelsson ile anlaşma yapıldı, sırada Sacha Boey var.

Galatasaray’da sözleşme revizyonlarına dair hamleler başladı. İlk olarak Victor Nelsson ile  masaya oturuldu, anlaşma sağlandı. Kopenhag'dan 2021 yazında 7 milyon Euro bonservis karşılığı transfer edilen, gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin radarına giren Danimarkalı stopere zam yapıldı.

Sözcü temsilcisi Mesut Yıldırım’ın haberine göre; 800 bin Euro kazanan Nelsson'un yıllık garanti ücreti 1.3 milyon Euro'ya yükseltildi. 23 yaşındaki futbolcunun 2026'ya kadar devam eden sözleşme süresi ve 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli ise değişmedi.

BOEY’E BÜYÜK ZAM

Galatasaray yönetimi, iç transfer görüşmelerine sezonun flaş ismi Sacha Boey ile devam edecek. 480 bin Euro kazanan Boey'in garanti ücreti bir milyon Euro seviyesine çıkarılacak. Fransız futbolcunun menajeriyle ilk temas olumlu oldu. Tarafların kısa sürede anlaşması bekleniyor. Daha sonra Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'e iyileştirme yapılacak. Yönetim, kısa sürede imzaları atmayı ve takımdaki şampiyonluk motivasyonunu artırmayı hedefliyor.

Galatasaray, 117 yaşında

 

"Filenin Sultanları"nın Dünya Şampiyonası maç programı

 

Süper Lig haber ve geniş maç özetlerine tedbir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)