E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFransız kanalından o fotoğrafa ilginç yorum---

Fransız kanalından o fotoğrafa ilginç yorum

Fransız kanalından o fotoğrafa ilginç yorum
18 Eylül 2022 - 15:34 borsagundem.com

Fransız televizyonu LCİ’ye katılanlar, ŞİÖ Zirvesi'nde liderlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinlediğine dair kareyi yorumladı. Konuklar, "Erdoğan'ın üstünlüğünü empoze edişinin kanıtı" ifadesini kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Özbekistan'ın Semerkant kentindeki Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne katılan liderlerle bir araya geldiği anı gösteren kare, dünya basınında konuşulmaya devam ediyor. Fotoğrafa ilişkin analizde bulunan Fransızlar, "Bu kareyle Cumhurbaşkanı Erdoğan üstünlüğünü kabul ettirdi" yorumunda bulundu.

Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne katılan Erdoğan'ın liderlerle bir araya geldiği kare dünya basınına damga vurdu. Çok konuşulan fotoğrafla ilgili dikkat çeken yorumlar gündeme gelmeye devam ediyor.

Son olarak Fransız LCI televizyonu, Erdoğan'ın, Ebedi Şehir Kompleksi'ni ziyareti sırasında zirveye katılan diğer ülkelerin liderleriyle gerçekleştirdiği sohbete ilişkin fotoğrafa vurgu yaptı.

Yayına katılanlar, liderlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinlediğine dair kareyi yorumladı. Konuklar, "Erdoğan'ın üstünlüğünü empoze edişinin kanıtı" ifadesini kullandı.

"PUTİN, TALEP EDEN POZİSYONDA"

Liderlerin beden dillerinin analiz edildiği yayında, "Putin, artık talep eden pozisyonda" şeklindeki görüş paylaşıldı.

Erdoğan: Hedefimiz Şanghay Beşlisi'ne üye olmak

 

Şanghay'da yeni karantina

 

Tesla Şanghay'da üretimi hızlandırma planını erteledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ18 Eylül 2022 17:23

    Karşınızda pısırık, el divan pençe duran basiretsiz projesiz ve vizyonsuz bir başkan istiyorsunuz onları unutun.2023 de de bu karaleri göreceksiniz.