E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFransız basını: YPG IŞİD’lileri serbest bıraktı---

Fransız basını: YPG IŞİD’lileri serbest bıraktı

Fransız basını: YPG IŞİD’lileri serbest bıraktı
15 Ekim 2019 - 22:41 borsagundem.com

Suriye'de, terör örgütü YPG/PKK'lıların, kamplarında tuttukları IŞİD mensubu 10 kadını serbest bıraktığı bildirildi

Le Parisien gazetesinin iki muhabirinin, sahada yaptığı çalışmaya dayanan haberine göre, Rakka’ya 50 kilometre mesafede bulunan bir kampta, YPG/PKK’lılar, terör örgütü IŞİD mensubu 10 Fransız kadını, 25 çocuğuyla birlikte serbest bıraktı.

Haberde ifadelerine yer verilen ve serbest bırakılan kadınlardan birinin “Kürtler (YPG/PKK’lılar) bize birden ‘çıkın buradan dediler’. Hiçbir şey anlamadık. Sonra hepsi gitti ve siviller kaldı.” ifadesini kullandı.

FRANSA VATANDAŞI IŞİD’LİLER KAMPLARDA TUTULUYOR

Bir diğer serbest bırakılan kadının ise “Siviller bize şu an yardım ediyor, Fransa bizi kabul etmiyor. Kürtler (YPG/PKK’lılar) bizi Beşşar Esed rejimine teslim etmek istiyor. Yardım bekliyoruz.” dediği kaydedildi.

Haberde, terör örgütü YPG/PKK’lıların farklı kamplarında yüzlerce Fransız ailenin tutulduğu belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika16 Ekim 2019 11:04

    Fransızlar vatandaşı 35 kişiyi hapiste beslemek istemiyor. İpini koparan Türkiye'de yaşıyor, nasılsa  yedirmeye içirmeye giydirmeye hazır yönetim var.

  • komik16 Ekim 2019 08:44

    Yoksa bunlar ülkelerinde hatta ülkelerindeki hapislerde bile görmek istemedikleri insanları buraya gönderip ypg/pkk terör örgütünü de bunlara bekçi dikmiş ücret olarak da burada sizlere ufak da olsa bir devlet kurarız balı sürülmüş ücret olarak da buradaki petrolde size ait deyip suriye'den gasp ettikleri petrolün 100/1 ücretini vermişlerdir. Yoksa fransanın burada ne işi var sömürmediği yerde dururmu bunlar..