E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFlaş iddia! Putin'in istediği oldu Ukrayna heyeti yolda---

Flaş iddia! Putin'in istediği oldu Ukrayna heyeti yolda

Flaş iddia! Putin'in istediği oldu Ukrayna heyeti yolda
27 Şubat 2022 - 15:40 borsagundem.com

Rusya’nın, Ukrayna’ya müzakereler için Belarus’a gelmesine yönelik verdiği süre (TSİ) 15:00 itibarıyla doldu. Rus medyasının iddialarına göre Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın müzakere teklifini kabul etti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Danışmanı Vladimir Medinskiy başkanlığındaki heyet, Belarus’un Gomel şehrine geldi.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Medinskiy, “Saat 15:00'e kadar buradayız ve Ukrayna tarafının Gomel'deki müzakereler için gelme kararını bekleyeceğiz.” ifadesini kullanmıştı.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, sürenin dolmasına az bir süre kala yaptığı açıklamada, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile telefonda görüştüğünü duyurdu.

Zelenskiy, bugün yaptığı açıklamada Rusya ile müzakereler için, ülkesine saldırıların yapıldığı Belarus yerine İstanbul, Varşova, Bakü veya Budapeşte'yi önermişti.

Fakat Rus medyasına dayandırılan habere göre Ukrayna müzareke masasına oturmayı kabul etti. Putin'in yardımcısı Ukrayna heyetinin Rusya ile görüşmeler için Belarus'taki Gomel bölgesine gittiğini duyurdu.

Kiev Belediye Başkanı Klitschko: Başkentte Rus birliği yok

 

Yunanistan'dan Ukrayna'ya askeri malzeme desteği

 

Kabine Rusya- Ukrayna savaşı gündemiyle tolanıyor! Ara buluculuk masada

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu27 Şubat 2022 21:35

    sayın putin masa başında zelinskinin kulagını çekip istedigi şehirleri zelinskiden alıcaktır.kahrolsun naziler.

  • Ali27 Şubat 2022 19:14

    Anlamadığım bu Çeçenlere ne oluyor. Kadirov antipatik hale getirdi Çeçenleri Rahmetli Dudayev in kemikleri sızlıyordur..

  • Vadandas27 Şubat 2022 16:29

    Savasin kazani olmaz azdan az cok gider rusya putin kendini rezil etti olan gariban rus vadantaslara oldu

  • KARA BORSA27 Şubat 2022 16:14

    her iki tarf da isteklerinden vaz mı geçecek,bu aşamadan sonra hiç sanmam,.Rusya işi çabuk bitirmek istiyor ,Ukrayna  işi görüşmler yolu ile zamana yaymaya çalışarak zman kazanıp .en az hasarla çıkma yolunu  yolunu tercih ediyor