E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriFikret Orman'ın asistanı Beşiktaş'a haciz kararı yolladı---

Fikret Orman'ın asistanı Beşiktaş'a haciz kararı yolladı

Fikret Orman'ın asistanı Beşiktaş'a haciz kararı yolladı
25 Aralık 2019 - 20:12 borsagundem.com

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'ın asistanı olan Başak Peki'in alacakları nedeniyle siyah beyazlı kulübe haciz kararı yolladığı öğrenildi.

Skor'da yer alan habere göre, Beşiktaş’tan olaylı şekilde ayrılan eski başkan Fikret Orman’ın asistanından siyah beyazlı kulübü şoke eden bir hamle geldi.

Orman’ın asistanlığını yapan Başak Peki, 27 bin lira alacağı için siyah beyazlı kulübe haciz kararı yolladı.

Yaşanan gelişme sonrasında Beşiktaş yönetiminin devreye girdiği ve sorunun çözüldüğü öğrenildi.

Alınan bilgilere göre; Başak Pekin’in kulüpteki görevinden kendi isteğiyle ayrıldığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 58,70
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -18,92 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,56
İşlem Hacmi 21.411.412
Toplam Adet: 364.760
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet erkek26 Aralık 2019 11:16

    82 milyonluk ülkeden hirvatlar kadar iyi bir takım çıkarda beceriksizleri torpille,kayirimcilik yaparak Milli takıma alırlar,yetenekli nice çocukları gözardı ederler.Böyle Türk futbolu bir adım mesafe bile İLERLEYEMEZ

  • Nedim26 Aralık 2019 08:19

    Bunlar neden böyle  kedi köpek gibi birbirini yiyor!  Acaba maksat bir spor kulübü değil de bu kulübün isim hakkını mı üzerine almak ve kendi reklamını bol bol yapmak? Her gelen 300 milyon avro borç takıp gidiyor!  Hala birbirlerini yemeye devam!  Fiko  baktı pabuç bağlı tüydü!  Taraftar ise hala  isim yapmış futbolcu alınmadı diye homurdanıyor. Siz isim yapmış teknik direktör bozuntuları ne taktik ne teknik konuda takımlara bir şey veremediğiniz için futbol takımları bu halde!  8 milyonluk Hırvatistan kadar olamıyor!  Çok yazık!  Milli takım başarısı ise içeride yetişen fevri bir kaç ve dışarıda  yetişmiş oyunculardan kurulu olduğu için böyle!  Türkiye de futbolcu çok çabuk şımartılıyor ve kısa zamanda tam bir kaşar oluyor. Örnekleri ortada!  

  • RİZE li mulivbjk25 Aralık 2019 20:37

    bu hırsızı ibra etmeyeceksin , aynı tüpçüye yaptığınız gibi , bak bakalım çaldıklarıyla beraber nasıl bütün parayı hibe ediyor...