E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFetullah Gülen'in öldüğü iddiası---

Fetullah Gülen'in öldüğü iddiası

Fetullah Gülen'in öldüğü iddiası
09 Mart 2022 - 08:43 borsagundem.com

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü iddia edildi. Örgütün ABD'deki yayıncıları dün gece Gülen'in öldüğüne dair Twitter üzerinden bir mesaj paylaştı. Mesaj, kısa sürede silindi.

FETÖ'nün ABD'nin New Jersey eyaletinden yayın yapan Tughra Books ve Blue Dome Press isimli Twitter hesapları, elebaşının öldüğünü ve varisinin Cevdet Türkyolu olduğunu açıkladı. Taziye gibi yazılan tweet'ler kısa sürede silindi.

Gülen’in öldüğüne dair haber, örgüt içerisinde Cevdet Türkyolu’nu destekleyenler tarafınfan yayıldıı. Bu durum, paylaşımların örgütün kendi içindeki bir kavgası olabileceğine dair soru işareti yarattı.

FETÖ'ye ait Çağlayan Dergisi, Google Play’de Tughra Books ismiyle; iTunes’da ise Blue Dome Press ismiyle yayın yapıyor. Her iki uygulamanın da kayıtlı olduğu şirketin adresi '335 Clifton Bulvarı Clifton, New Jersey 07011' olarak gösteriliyor.(Yeni Şafak)

FETÖ'ye üye kazandıran sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası

 

Ankara'da FETÖ soruşturması: 10 gözaltı

 

Boşnak siyasetçi Dzaferovic: FETÖ'yü ülkemizde istemiyoruz

 

FETÖ'nün 'kadim abi'si Bekmezci öldü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ09 Mart 2022 19:30

    Bir hayvan ölse üzüllürüm bu geberse asla ve asla üzülmem.

  • H09 Mart 2022 18:30

    İnşallah inşallah

  • Hehe09 Mart 2022 18:06

    Dirisinden kim yaralandiysa ölüsündende o yararlanir merak etmeyin

  • Mucise Reis ;)09 Mart 2022 15:01

    Ahmet Özbbir el öpecek misin,?  eskiden öve öve bitiremezdin ? 15 temmuzda döndün :D  ahaha olimpiyatlarda şarkı türkü koro korup eğlenirdiniz :D ahaha  Atatürkadı unutulsun diye kitap baskılarını değiştirttiniz.. bugun hangi dala tutunsanda aman zarar görmeyeyim diye koşturuyorsunuz. Hukuk tekdir ve kım haklı suçlu bağımsız olunca karar verecektir.  Hukuk kıme suçlu derse deliller ile suçludur, haklı der aklarsa haklıdır. kimse kimseyi bölücü ilan edip işkembeden atamaz. o anca tv kanallarında olur o haklı bu suçlu. çık hakime delıl sun önce.. :D

  • oktay doğaner09 Mart 2022 14:34

    bu kadar namussuz, şerefsiz,  haysiyetsiz ve hala  ülke düşmanlarının kucağında oturan bir zavallıyı haber yapıp da insanları şu üzüntülü günlerinde iyice hayattan soğutmayın.

  • xyz09 Mart 2022 14:23

    Daha dün Jandarma yüzbașı vahdettine hain dediği için emrindeki astsubay tarafından hakarete maruz kalmış. Astsubay menzilciymiş. Menzilci yarğı tarafından aklanmış. Yüzbaşı sürülmüş. Yzb. mahkemeye gitmiş yerine geri dönmüş. Sonra tekrar sürmüşler. Şaka gibi. Biz FETÖ yü niçin yaşadık. Geldiğimiz noktaya bak. Şimdi birileri buna münferit olay der. Bu basına düşen düşmeyenler ne olcak?

  • xyz09 Mart 2022 14:12

    Geberdi gitti. Ama benzerleri şimdiden devletin kurumlarına yerleşmeye başladı. Devlette şıhından, şeyhinden, tarikat liderinden emir alan ganara dolu. Kuyruklarına bas hepsi FETÖ canavarına dönüşür. Biz bu kafayla daha çok FETÖ ve benzerlerini yaşarız. Şimdi bazıları derki hepsi öyle değil.

  • baran09 Mart 2022 13:30

    Ölmüş olması kuvvetle muhtemeldir!  Ölmüş olduğu açıklanırsa yalancı ve sahte olduğu alenen  açığa çıkacak!  Cahil ve aldatılmışlıkları açık olacak az da olsa ''biz hata yapmışız'' diyenler olacaktır.  Amerika kahpesi bunu istemediği  uyuyan hücrelerden istihbaratı kesmek istemediği için hala bunun ölüsünü bile kullanıyor.  Ne kötü bir akıbet!  

  • baran09 Mart 2022 17:40

    Yine saçmaladın feto nun kim olduğu değil arkasındaki güç ve niyet önemli!  İlginçtir feto,  chp,  hdp dhkpc  hepsi Türk Milletinden Liderinden intikam almak istiyor!  Sıkıştı mı bazıları çark ediyor!  Bari yargılayalım diyor. Ama bu karakter fakirleiri ne pkk ya ne feto ya tek laf etmez.  Lafı geveler durur.  Yargılama tarzı belli 60 darbesi sonucu benzer bir yargılama yapacaklar bu ülkeye ve insanlarına kini olan haysiyet fakirleri!  Tabi her zaman olduğu gibi Türk Milleti niyet ve temennilerini başlarına geçirecek. Sen kıvırmaya devam et. 

  • Mucise Reis ;)09 Mart 2022 16:39

    Çokta tın ölse de ölmese de :D FETO kim yahu ? koskoca türkiye Cumhuriyeti 7 düveli sermiş ..Bizene ölüsüde diriside bizene ?  O kadar gözünüzde büyüttünüz, o kadar insanları korkutacak kadar övgülerle güçlü gösterdiniz ki bi halt sanıyorsunuz :D Devlet karşısında tirtir titreyen Allah kulu o zat. Ajan olsa nolur, ABd desteklese ne olur ? 3 - 5 kişiyi kandırır, Dİn ile kandıramadıkları da tokatı çakar, kaçar gider işte ABd ye... ne büyüttün gözünde şu herifi :D ölmesinde, yargı karşısına hesap verecek gününü beklesin. :D bırakın böyle zırtavatları,Türkiye için sivrisinek bunlar.. Ezer geçeriz Allahın izni ile... Sorun Devlet kurumlarının bilerek tıkanması. Mİlelt için partiler var, partiler için Türk Milleti yok. .. Hiçbir parti, devlet kurumunu parti binası şubesi yapamaz. Sorun Feto deil, sorun partileştirilen devlet kurumları. Hukuk çok önemli.

  • Mucise Reis ;)09 Mart 2022 11:07

    Umarım yalan haberdir. Türkiye ye getirip, Yüce Türk Milletine hesap vermesi gereken terörbaşıdır. Türkiye de yaptıkları gizli örgütü ve ekip arkadaşlarının kimler olduğunu millet soracak. 250 yerine gelmeyen şehit verdik. yüzbinlerce memur, asker, polis, kamu görevlisi vb. hak ettikleri mesleklerine alınmadı, yerine bu terör örgütün belirleidği isimler göreve alındı. Milyonu bulan insanın geleceği mesleği hayatı değişti. Bu hesapların bedeli terör başına sorulacak ekip arkadaşları da çıkıp Türk milleti karşısında hesap verecek. Bu işler Öteki dünyaya gitmeyecek akdar önemli. Dünya, Türklere oyun oynayanların, bu dünyada hesabını verdiğini nasıl cezalndırdığını görecek. temizle temizle kamu içinden hala baylokçular çıkıyor. o baylokçular torpille giren , gerçek o mesleğe gireceklerin isşzi güçsüz eğitimin boşa gitmesine vesile olanlardır.

  • baran09 Mart 2022 17:44

    Laf cambazlığı yapma!  Sayılarla oynayıp yalana başvurma!  Lafı evirip çevirme! Türkiye Cumhuriyeti hepsinin hakkından geldi mi geldi!  Ne uzatıyorsun!  Alnında mı yazıyor hain diye?  Onlar belasını buluyor seni ne rahatsız ediyor peki?  

  • Mucise Reis ;)09 Mart 2022 16:31

    Baran 300 bin personel feto gücü ile girmiş. şimdilik. peki hak edipde sınavları veripde o 300 bin gencin hakkını nasıl vereceksin ? vu kişiler işsiz güçsüz, kasiyer, asgari ücretli, çöpçü, bakkal,  vb oldu. 30 yıl okumuş kpss sine kadar kazanmış ama feto yuzune hakettikleri mesleklerine kavuşamadı. nasıl kim kimle barışık ? insanların geleceği, mesleği, hayalleri vb ellerinden alındı. hemde torpilli ösym, çalışnan sınavsoruları torpilli mulakatlar ile. sen fetonun nesını savunuyorsun hala  ? haksız yere giren memurlar olanlar var, ama hak edip torpili olmayıp işsiz gezen gençlerda var. ihratç edilen her kişi bir hak edenin yerini işgal etmiştir. Hesap sorulacak. gerekli adımlar atılacak. hepsi temizlenecek. Helallik isteyen o hakkı yenen gençlerden istesin.  o itleri f16 benmı oturttum ? tank ların içine ben mi soktum ? rutbeleri ben mi verdim ? :D sen verdin, senin itlerinle biz mücadele ettik. hesabınıda  bağımsı hukuk soracak. hesap soran yok hala...

  • baran09 Mart 2022 14:50

    Bu işten mağdur olan insanlar kendi hesaplarını soruyor zaten!  Hepsi de devlet ile barışık!  Bir köşeye atılıp mağdur edilmediler karşılaşmış  oldukları hukuksuzluk haksızlık  bir şekilde tazmin edildi, ediliyor.   Sen keyif çatarken halk sokaklarda bu itlerle uğraştı tankın yanından es geçip kahve içmeye gitmedi.  

  • Ahmet ünal 09 Mart 2022 09:51

    İnşallah doğrudur o hain i toprak bile kabul etmez İnşallah darısı diger hainlerin başına

  • Mucise Reis ;)09 Mart 2022 09:47

    okyanus ötesine selam gönderenler üzüldü mü?  Stadyumda toplanıp Türkçe şarkı türkü söyleyenler sevindi mi ?..DEvlet yapılanları unutmaz. Hukukda milad yoktur hesabını bağımsızlığını kazanınca sorar... Nasıl Kenan e Evrene hesap soruldu o misal...

  • baran09 Mart 2022 16:09

    Cevap yok!  Boş boş sırıtık ifadeler!  Çünkü donup kalıyorsun!  Bak demedi deme benzer akıbete uğramaman için çok gayret göstermen lazım.  Daha çok kıvırman lazım!   Daha çok U dönüşleri ve ustaca çark etmesini bilmen lazım.  Bak Vatansever ve terörist arasında cennet ve cehennem kadar fark vardır.  Sen o zavallı aklınla bu kavramların içini boşaltamazsın!   En sonunda akıbetin ile karşılaştığın zaman o kavramların içi boş mu dolu mu anlamış olursun!  Bak şimdiden başladın kıvırmaya ama olmuyor aynı yerde kuyruğunu kovalayan kedi gibi dönüyorsun!  

  • Mucise Reis ;)09 Mart 2022 14:55

    Baran kuyruğuna bastım sanırım :D sende olmayacak makrube mekanlarında kapı önlerinde yatma :D adım attık kapı önünde sokak da kuyruğuna bastık :D ne işin var onun bunun kapısı önünde.. :D feto hesap verecek dedik inim inim inliyorsun... hukuk karşısında hukuk dışı adım atan herkim oluyorsa olsun hesap verir. Devlet partilerin üzerindedir. devlet temeli hukukdur. hukuk dışı har adım cezasını bulur. onun bunun keyfine göre vatan perver..teröristt.. bölücü.. devlet kurtarıcı.. gibi ünvanlar boştur. Hukuk karşısında delil toplanır suçlusa ceza alır bu kadar kolay.. Sen birine terörist  dedin diye o kişi terörist olmaz. Devlet ve hukuk düzeni terörist derse o kişi suçludur. Önce devlet ne onu öğren, sonra hukuk oku, sonra gel konuş. Yazdıkların bomboş.

  • baran09 Mart 2022 14:41

    Şeytanın sırıtan yüzü mü acep?  

  • 😂09 Mart 2022 14:09

    :))))))))))

  • baran09 Mart 2022 13:26

    Peki o alçaklara af çıkarmaya,  pkk ya arkadaşlar diyenler s400 füzelerini geri vermekten bahsedip sabah akşam insanların mukaddes dinine söven köpekler senin umurunda mı?  Umurunda ise ki günce olan budur neden onları siper edip gölgeliyorsun?  Demek ki niyetin hala bozuk. Onlar ile mücadele eden 250 şehit  ve çok fazla gazi ve devlet  görevlileri!  Onlar ile mücadele edene hesap sormaya senin ve çapsızların çapı yetmez.  Yattığın yerden ahkam kesme.

  • Bir bilen09 Mart 2022 09:30

    Ukrayna - Rusya savaşı sırasında ölmesi manidar ve çok muhtemel. ABD, Türkiye ile safları sıklaştırabilmek için bazı yüklerden kurtuluyor olabilir.  Adamları olan Gülen'i o kadar kavga gürültüden sonra Türkiye'ye teslim edemeyeceklerine göre ortadan kaldırmaları da muhtemel.  F35 ya da F16 lar ile ilgili yakın zamanda olumlu bir adım gelirse bence istikamet bu yönde (Doğu Akdeniz Gazında da bir anda Türkiye'nin tezlerine döndüler ne hikmetse)  

  • Sami sayın 09 Mart 2022 09:09

    Zelenskinin yedeği var diyen ABD dışişleri bakanı şimdi çıkar fetullahın yedeğini de açıklar...