E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFenerbahçe'ye silahlı saldırı!---

Fenerbahçe'ye silahlı saldırı!

Fenerbahçe'ye silahlı saldırı!
05 Nisan 2015 - 07:24 borsagundem.com

Fenerbahçe Futbol Takımı otobüsü, Rize-Trabzon yolunda silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan otobüs şoförü hastaneye kaldırıldı

Çaykur Rizespor maçı sonrası uçakla İstanbul'a dönmek için Trabzon Havalimanı'na doğru yola çıkan Fenerbahçe kafilesi, saat 22.15'te Araklı ilçesi girişinde silahlı saldırıya uğradı. Emniyet yetkililerinin ifadesine göre, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu otobüsün camı kırıldı. Kırılan cam otobüs şoförünün yüzüne geldi ve yaralanmasına neden oldu.

Takım otobüsünün sol ön camının kırıldığı ve şoförün yaralandığı kaydedildi. Saldırının pompalı tüfekle düzenlendiği belirtilirken, otobüs koltuğunda ve direksiyonda kan izleri görülüyor.

Otobüsü kullanan şoförün Fenerbahçe Kulübü görevlisi olmadığı, otobüsün kiralık olduğu ve şoförün de firmaya bağlı çalıştığı açıklandı.

Fenerbahçe kafilesi saldırının düzenlendiği otobüsten indirildi, Trabzon Havaalanı'na zırhlı polis aracı ile ulaştırıldı.

Pompalı tüfekle
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse pompalı tüfekle düzenlenen saldırıya ilişkin emniyet ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının ardından Feherbahçe kafilesini taşıyan otobüsün Araklı ilçe girişinde uğradığı pompalı tüfekli saldırının ardından emniyet ekiplerinin otobüsteki incelemesi sürüyor.
Fenerbahçe otobüsüne saldırı nasıl oldu?
Otobüs şoförünün ilçe hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Farabi Devlet Hastanesindeki tedavisi ise devam ediyor.

Trabzon Valisi'nden 'silah' açıklaması
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yönelik saldırıya ilişkin, "Son durum silah gibi gözüküyor. Çok net birşey söylemek erken ama bir tüfekle atılan bir tür mermi gibi gözüküyor. Bulgular öyle görünüyor" dedi.

LİGLER ERTELENİYOR MU

FENERBAHÇEYE SİLAHLI SALDIRI

FENERBAHÇE'DEN İLK AÇIKLAMA

SALDIRI NASIL OLDU

GALATASARAY'DAN SALDIRI SONRASI İLK TEPKİ

FENERBAHÇE'DEN FLAŞ TALEP

SALDIRI SONRASI SOSYAL MEDYADA YER YERİNDEN OYNADI

FENERBAHÇE'YE SALDIRI DÜNYA BASININDA 

FEDERASYON'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

BAŞBAKAN'DAN SALDIRI AÇIKLAMASI


CUMHURBAŞKANI VALİLERİ ARADI

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)