E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin eski başkanı hayatını kaybetti---

Fenerbahçe'nin eski başkanı hayatını kaybetti

Fenerbahçe'nin eski başkanı hayatını kaybetti
09 Mart 2024 - 18:30 borsagundem.com

Fenerbahçe'de 3 yıl görev yapan kulübün eski başkanlarından Tahsin Kaya yaşamını yitirdi.

Fenerbahçe'nin 1986-1989 yılları arasında başkanlığını yapan Tahsin Kaya, hayatını kaybetti. Kaya yönetiminde önemli başarılar yakalayan sarı-lacivertli ekip, 1988-1989 yılında hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda şampiyon olma başarısı göstermişti.

Sarı-lacivertli kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "1986-1989 yılları arasında Fenerbahçe'mizin başkanlığını yapan, 3117 sicil numaralı yüksek divan kurulu üyemiz ve kulübümüze büyük emekleri olan Tahsin Kaya'nın vefat haberini çok büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız." denildi.

İş insanı olarak Türkiye ekonomisine büyük katkıları olan Kaya'nın 3 yıllık başkanlık döneminde sarı-lacivertlilerin önemli başarılar yaşadığı bildirildi. Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 1988-1989 sezonunda 103 gol atarak Süper Lig şampiyonu olduğu ve Başbakanlık Kupası'nı kazandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, "Merhum başkanımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Aziz Yıldırım: Çocuklar Fenerbahçeli olmuyor

 

Fenerbahçe'nin zaferi sonrası UEFA ülke puanında son durum!

 

Fenerbahçe çeyrek final kapısını araladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)