E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe’den dev proje! Hedef yıllık 200 milyon TL...---

Fenerbahçe’den dev proje! Hedef yıllık 200 milyon TL...

Fenerbahçe’den dev proje! Hedef yıllık 200 milyon TL...
11 Haziran 2021 - 12:43 borsagundem.com

Fenerbahçe, taraftarını da yanına alıp büyük bir dijital dönüşüm çalışması sürdürüyor. Sarı-lacivertli yönetim, dijital dünyada yeni projelerle, kulübe sürekli gelir getirecek yeni kaynaklar oluşturmayı planlıyor.

‘Youtube Katıl’ı başlatıp online marketi hayata geçiren Fenerbahçe, kripto para ve online mobil ödeme ile de kasasını dolduracak. Kulübün 2020 yılında dijital kanallardan elde ettiği toplam gelir 40 milyon TL iken, bu rakam 2021 yılı için 100 milyon TL, birkaç yıl içerisinde ise 200 milyon TL olarak belirlendi.

YENİ MOHİKAN DA YAKIN ZAMANDA DEVREYE GİRECEK

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre; ‘Youtube Katıl’, taraftar uygulaması Mohikan ve mobil oyun uygulamasını yürürlüğe koyan Fenerbahçe yönetimi, Fener-Market projesini de hayata geçirdi. Ayrıca Fener-Market'in mobil versiyonu Yeni Mohikan da çok yakın zamanda devrede olacak. İstegelsin işbirliğine benzer anlaşmalar, farklı birçok sektörden firmalarla yapılarak, fenerium.com bu anlamda çok daha aktif kullanılacak.

BIST 100'deki Fenerbahçe bugün yüzde 9,99 primlendi

 

İşte Ali Koç'un görüştüğü teknik direktör!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali11 Haziran 2021 14:24

    Çok iyi projeler. Her yıl 200 gelse -2 milyar olan özsermaye 11 yıl sonra artıya geçer

  • Sosyolojinin iflası11 Haziran 2021 13:18

    Futbolcu menajer teknik direktör ve çevrelerindeki çorbacılar için yapılan bu eşsiz çabaları anlamaya kafam bir türlü basmıyor transfer prim komisyon sürekli topla borçlan ve küçük bir azınlığa dağıt ekonomiye zarardan başka sıfır getirisi olan bu prosesi isteyen destekleyen sevinen mutlu olan taraftar adlı büyük insan grupları