E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den baş döndüren teklif!---

Fenerbahçe'den baş döndüren teklif!

Fenerbahçe'den baş döndüren teklif!
30 Aralık 2015 - 14:29 borsagundem.com

Fenerbahçe Yönetimi, Sivasspor maçından sonra kadroya yapacağı takviye için düğmeye bastı

Diego'nun sakatlığının ardından orta sahada ciddi sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, ikinci yarı benzer sorunlarla karşılaşmamak için önceliği orta sahaya verdi.

Hem kanatlarda hem de orta sahada görev alabilmesi nedeniyle yönetimin ilk iş olarak Feghouli ismi üzerinde durduğu belirlendi. Cezayirli oyuncu için gelecek hafta İspanya'ya gidecek olan Sarı-Lacivertliler, Valencia ile sıkı pazarlık yapacak. Feghouli'nin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Fenerbahçe'nin Cezayirli oyuncu için 3-4 milyon Euro teklif edeceği belirlendi.

Inter'in de transfer listesinde yer alan Feghouli'ye en iyi teklifi Fenerbahçe'nin verdiği belirlendi. Feghouli'ye yıllık 3.5 milyon Euro öneren Fenerbahçe Cezayirli yıldızın başını döndürmüş durumda. Valencia'da yıllık 2 milyon Euro'ya oynayan Feghouli'nin bu nedenle tercihinin Fenerbahçe olduğu belirtildi.

İKİNCİ SIRADA FORVET TRANSFERİ VAR!

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe, Feghouli transferinin ardından ağırlığı forvet transferine verecek. Fenerbahçe'nin listesindeki ilk isim ise Chelsea'nin süper yıldızı Falcao. Radomel Falcao'nun geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli futbolcuları instagramda takip etmesi transferin gerçekleşeceğine dair ilk mesaj olarak gösterilmişti. Chelsea'de kiralık oynayan yıldız futbolcunun da Hiddink ile görüştükten sonra geleceği hakkında karar vereceği belirtildi. Ancak Fenerbahçe Falcao için kararlı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali aslan03 Mart 2016 15:18

    1998 yılında 12000 tlye aldığım hise şu anda 220 kuruş butür islami şirketlerden aman uzak durun