E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de yıldız oyuncu 3 hafta yok---

Fenerbahçe'de yıldız oyuncu 3 hafta yok

Fenerbahçe'de yıldız oyuncu 3 hafta yok
30 Kasım 2017 - 17:25 borsagundem.com

Fenerbahçeli Mehmet Ekici sakatlığı nedeniyle 3 hafta forma giyemeyecek

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda TFF 1. Lig temsilcisi Adana Demirspor ile yaptığı maçta sakatlanan Mehmet Ekici'nin, sol bacak adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlandığı için oyundan çıkan Mehmet Ekici'ye MR çekildiği bildirildi.

Yapılan kontrollerde 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun sol bacak arka üst adalesinde ikinci derece yırtık belirlendiği kaydedildi.

Tedavisine başlanan Mehmet Ekici'nin yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacağı aktarıldı. Süper Lig'deki Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında forma giyemeyecek Mehmet'in 16. haftadaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılacağı belirtildi.

Fenerbahçe'ye bu yaz transfer olan Mehmet Ekici ilk olarak 31 Temmuz'da sakatlık yaşadı. Sahalardan 41 gün uzak kalan Mehmet, ikinci sakatlığını ise 14 Ekim'de yaşadı. Yaklaşık 1 ay sonra çalışmalara başlayan milli futbolcu, son olarak Adana Demirspor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında yani 29 Kasım'da sakatlandı. 21 gün forma giyemeyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)