E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de yeni dönem başlıyor ---

Fenerbahçe'de yeni dönem başlıyor

Fenerbahçe'de yeni dönem başlıyor
11 Nisan 2020 - 15:40 borsagundem.com

Fenerbahçe'de yeni sezonla birlikte futbol yapılanması da değişiyor. Emre Belözoğlu artık Ali Koç'tan sonra gelen en önemli isim olacak

Fenerbahçe'de yeni sezonla birlikte futbol yapılanması da değişiyor. Önceki iki sezonda Başkan Ali Koç'un zirvede olduğu Semih Özsoy'un iki, Comolli'nin ise üçüncü sırada yer aldığı bir futbol şeması söz konusuydu. Kaptan Emre Belözoğlu ile bu sistem rafa kalkıyor.

Fenerbahçe'deki yeni dönem Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ile başlamıştı. Altay'ın hocası ile yapılan görüşmede ana etken Emre'ydi. Tecrübeli ismin tavsiyesi üzerine Başkan Ali Koç, Koşukavak ile temasa geçmişti.

Başkan'dan sonraki en önemli isim olacak

Milliyet'in haberine göre, yeni dönemde artık Emre'nin sportif direktör olması kesin gibi. Düşük bir ihtimalle kariyerine devam etmeye karar verse de Başkan'dan sonraki en önemli isim olacak.

Son sözü Ali Koç söyleyecek olsa da Emre artık futbol takımıyla ilgili karar verici noktada başkandan sonra gelecek. Dolayısıyla tecrübeli ismin yönlendirmeleri, transferlerde ve hoca seçimlerinde sarı lacivertli takımın yol haritasını belirleyecek.

Yeni sezonla birlikte Başkan Koç ve Emre Belözoğlu'nun merkezde olacağı bir futbol yapılanması hayata geçirilecek.

Sorumluluğu üzerine alacak

Henüz daha futbolu bırakmadan bu kadar etkili olan Emre tam anlamıyla sportif direktörlük koltuğuna oturduğunda daha da etkili olacak. Orta ve uzun vadede ise Başkan görevine devam ederse daha çok ekonomik ve mali işlerle ilgilenip futbol takımının sorumluluğunu kademe kademe tamamen Emre'ye vermeyi planlıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FB12 Nisan 2020 14:03

    Fenerin sonu gelmiş artık ağzı küfürlü kavgacı adamla kim futbol oynar

  • DarkNight11 Nisan 2020 21:37

    KOC Holding yada Sabanci Holding Milli Dayanisma Kampanyasina kac Milyon TL yardimda bulundular ?

  • DarkNight12 Nisan 2020 18:31

    Esas Cahil sensin , güya Yapı Kredi, Tüpraş, Opet ve Aygaz'ın desteğiyle toplam 20 milyon lira.Hikaye anlatmayin.Koc Holding tek basina kac Para bagislamis ?

  • Sss11 Nisan 2020 23:27

    Cahil kardeş,koç söyledi ya.20 milyon diye..

  • Eski bir Fenerli 11 Nisan 2020 21:30

    Bugün bir haber okum ve haber aynen şöyle idi : “İtalyan mafyasından halka koronavirüs yardımı... “ Tıpkı Ali Koçların Fener e yaptıkları gibi... Ne bir eksik ne bir fazla ... :-)

  • Kaçan Grup11 Nisan 2020 20:41

    Ali Koç ile olnayacak bu iş, ne umduk ne bulduk.

  • Ali11 Nisan 2020 20:00

    Başkanım seyirciye uydun Deparcı Ersun u getirdin Emre de olmaz. Koşukavak doğru adam ama tam yetki vermen lazım. Emre için erken..

  • ender11 Nisan 2020 19:25

    Zico ve Alex birlikte gelirse,mevcut kadro ile bile Fener uçar,,Sadece 2 tane santrafor alınması lazım.

  • EKRİST11 Nisan 2020 17:45

    Emre nin olduğu yerde başarı olacağını hiç tahmin etmiyoru.denize düşen yılana sarılmış gibi.fb  oynuyor gibi görünen tüm Türk futbolcular ve yabancı futbolcular baştan aşağıya yedenden yapılanmaz ise hiç bir şey olmaz.

  • Ali Koç11 Nisan 2020 17:20

    Sen başkansın diye,bunun gibileri Atatürk'ün takımı F.bahçe ye bulaştırmaya hakkın yok.Hayal kırıklığına uğrattın camiayı.

  • sportmenn11 Nisan 2020 16:47

    Türk sporunun kaldığı günler gelecek vaad eden adamlar !!