E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de transfer çılgınlığı! ---

Fenerbahçe'de transfer çılgınlığı!

Fenerbahçe'de transfer çılgınlığı!
29 Haziran 2023 - 19:05 borsagundem.com

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe yeni sezona bomba transferlerle damga vuracak. Kent ve Dzeko gibi yıldızları kadrosuna katan sarı-lacivertliler 5 dünya yıldızını birden getirmek için girişimlere başladı.


Fenerbahçe (#FENER), geçtiğimiz sezonu Jorge Jesus yönetiminde 2. sırada tamamlayarak kupa hasretini 9 yıla çıkarmış oldu.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde ise Başakşehir ile karşılaşan sarı-lacivertli ekip, sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılarak 9 yıllık kupa hasretini dindirdi.

YENİ SEZON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Jorge Jesus'un takımdan ayrılığı sonrası yeni teknik direkörün kim olacağı merak edilirken, Kanarya İsmail Kartal'ın resmen takımın başına getirildiğini açıklamıştı.

Sarı-lacivertli ekip, yeni sezon için çalışmalarına hız kesmeden devam ederken; Ryan Kent ve Edin Dzeko gibi iki önemli ismin transferini de duyurmuştu.

Fenerbahçe'de tüm bu gelişmeler yaşanırken, yeni sezon için hedef mutlak şampiyonluk olarak belirlendi. Bu doğrultuda yıldız isimleri kadrosuna katmayı planlayan Kanarya'da 5 ismin transferi için start verildi. İşte o isimler...

WIJNALDUM İÇİN ÇIKARMA

Pazartesi günü yeni sezonu açacak olan Fenerbahçe'de yönetim, önce Fransa'ya Wijnaldum için çıkarma yapacak. Burada hem PSG hem de oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirilecek.

Sözleşmesi 2024'te bitecek olan Hollandalı için tüm imkanlar seferber edilecek.

İKİNCİ DURAK İNGİLTERE

Sarı lacivertlilerin ikinci durağı ise İngiltere olacak. Kadrosunu dünya yıldızlarıyla doldurmak isteyen Fenerbahçe, Aston Villa'nın Brezilyalı starı Coutinho için resmi teklifte bulunacak.

Sambacı için satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifi sunulacak. Ancak bu transfer pek de kolay değil. Keza oyuncuyu Fenerbahçe'nin yanı sıra; Beşiktaş ve Corinthians da istiyor.

KESENİN AĞZI AÇILACAK

Fenerbahçe bir diğer bombasını ise Gabigol'le patlamayı hedefliyor. Geçen sezon kardoya katılamayan sambacı için kesenin ağzı açılacak.

GÜNDEM YENİDEN ZAHA

TRT Spor'un haberine göre; sarı lacivertliler geçen ay menajerini İstanbul'a getirdiği Zaha'yı yeniden gündemine aldı.

Mayıs ayındaki görüşmede Fildişi Sahilli oyuncunun istediği ücreti yüksek bulan Fenerbahçe Yönetimi beklemeye geçmişti.

30 yaşındaki futbolcunun yıllık 6 milyon euro ile bonusları içeren bir maaş ve 10 milyon euro da imza parası talep ettiği ileri sürüldü.

Zaha'ya Fenerbahçe'nin ardından Lazio ve Suudi Arabistan takımları talip oldu. Ancak Zaha, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği için mevcut şartlarda en iyi teklifi sunan Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı.

SON BOMBA ZAPATA

İtalya basınında yer alan haberlere göre Kolombiyalı golcünün yeni sezon için önünde üç seçenek yer alırken bunlardan bir tanesinin Fenerbahçe olduğu belirtildi.

İtalyan ekibinin, sarı-lacivertlilerin yaptığı teklifi yetersiz bulurken görüşmelerin sürdüğü aktarıldı.

Duvan Zapata ile yine Serie A'dan Fiorentina'nın da ilgisi bulunuyor. Tecrübeli bir golcü arayışında olan Fiorentina'nın 32 yaşındaki futbolcuya kadrosuna katmak istediği aktarıldı.

Fenerbahçe, İsmail Kartal'ı resmen açıkladı

 

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'ten Aziz Yıldırım'a borç yanıtı

 

Fenerbahçe'ye piyango: Arda derken ters köşe...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,35
En Yüksek: 90,60
En Düşük: 87,25
Değişim -4,17 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,30
İşlem Hacmi 126.042.077
Toplam Adet: 1.424.727
Ağırlıklı Ort.: 88,64
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz01 Temmuz 2023 16:49

    Yeter ulan bıktık sizden.  Bir defolun gidin Barselona bile borca batmış bunlar hala 3-5 gol için milyonlarca avro saçıyor,  Sonra Kamu bankalarının kapısına dayanıyor utanmaz herifler.

  • ALİ KODUŞ30 Haziran 2023 14:09

    Ülke döviz için iti kırkıyor .bu savurganlıklar neye.hiç bir futbol kulü rantıbıl değil borç batağında iken hepsi fiyatları 20-30 katlayıverdi.Tambir kumarhane.

  • Ahmet Keser30 Haziran 2023 12:21

    Ulkede niye cari acik var diyoruz. Sadecw su transfeelere yaklasik yillik 100 milyon eura yakin para gidecek. Sonuc birakin dunyayi ulkede bile sifir basari.transferlere sinirlama getirilmeli. Futbol bor afyondur..

  • pazarci29 Haziran 2023 21:59

    hersene ayni pilav tarifesi ,herkez ezberlemistir mutlaka

  • ALİ KODUŞ29 Haziran 2023 21:28

    KİMSE İŞTAHLANMASIN BANKO FB MİZ ŞAMPİYON OLACAKTIR.

  • aa30 Haziran 2023 16:56

    hangi fb gs dan 2 maçta 6 yiyen fb mi

  • Eski 1 Fenerli29 Haziran 2023 22:05

    Hep aynı masal ... Biraz da şampiyonlar ligi şampiyonluğundan bahsedin yani daha ulaşılabilir hedeflerden lutfen ki azzzzzıcık da olsa inandırıcı olsun degil mi !