E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de teknik direktör gelişmesi---

Fenerbahçe'de teknik direktör gelişmesi

Fenerbahçe'de teknik direktör gelişmesi
30 Haziran 2021 - 14:51 borsagundem.com

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Paulo Fonseca'dan kısa süre içinde kararını vermesi istendi. Löw'le de temaslar sürüyor. Öte yandan İngiltere'den ortalığı sallayacak Benitez iddiası geldi.

Emre Belözoğlu ile devam edilmeme kararının alınmasının ardından birçok teknik adamın gündeme geldiği Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor. Emre Belözoğlu ile devam edilmeme kararının alınmasının ardından birçok teknik adamın gündeme geldiği Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor.

Son Dakika Haberi: Fenerbahçe'de teknik direktör gelişmesi - İNGİLTERE'DEN ORTALLIĞI SALLAYAN İDDİA - Yeni hoca olmayan en yakın isim...

FONSECA VE LÖW

Sarı-lacivertliler, başka kulüplerden de teklifler alan Paulo Fonseca'dan kısa süre içinde kararını vermesini istedi. 

Son Dakika Haberi: Fenerbahçe'de teknik direktör gelişmesi - İNGİLTERE'DEN ORTALLIĞI SALLAYAN İDDİA - Yeni hoca olmayan en yakın isim...

Öte yandan Avrupa Şampiyonası'ndan sonra takım çalıştırmayacağını açıklayan Löw'le de menajeri aracılığıyla temaslar sürdürülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,30
En Yüksek: 91,00
En Düşük: 86,85
Değişim -0,23 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,37
İşlem Hacmi 218.045.713
Toplam Adet: 2.462.598
Ağırlıklı Ort.: 88,55
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KASIM YANTIR30 Haziran 2021 21:27

    FB nin mevcut futbolcu yapısı iş yapar kalitede olduklarını görseler balıklama atlarlar idi.çünkü bizim kulüpler ile yurtdışındaki kulüpler ile aynı ücreti vermekte parasal olarak.kim gelir ise gelsin bu kadronun sıfırdan kurulması gerekir ki ona ne zaman yeter nede para.

  • Yy uu30 Haziran 2021 21:22

    Low u getirmeyin

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU30 Haziran 2021 15:18

    ben olsam fb gelipte kariyerimi asla zedelemem.çünkü mevcut futbolcuları analiz etmişlerdir.bu modern futbola ve bir birleri ili uyumlu olmayan futbolcular ile asla ve asla başarılı olmayacaklarına dair kafaları karışık olmalılar.