E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFenerbahçe’de öne çıkan fikir: Kupalardan çekilmek---

Fenerbahçe’de öne çıkan fikir: Kupalardan çekilmek

Fenerbahçe’de öne çıkan fikir: Kupalardan çekilmek
31 Mart 2024 - 11:47 borsagundem.com

Fenerbahçe'de Süper Lig’de devam etme pahasına Süper Kupa finaline çıkmayıp gelecek sezonki Türkiye Kupası’na da katılmama fikri öne çıktı.

Fenerbahçe 2 Nisan’daki olağanüstü genel kurulda üyelerden eyleme geçme izni alacak ve ardından tarihi bir karar verecek.

İrfan Yirmibeş'in Sözcü'deki haberine göre ihtimaller arasında Süper Lig’den çekilerek gelecek sezon bir alt ligden devam etme, futbol branşını bir sene dondurma ve farklı bir ülkeden takım satın alınması olduğunu başkan Ali Koç bizzat açıklamıştı.

Yönetim kurulunun gündemine gelen son formül ise, kupalardan çekilme oldu.

Duayenlerin Süper Lig’de devam etme görüşünün üzerine yeni bir yol haritası çizilebilir.

EYLEM SES GETİRSİN

Çift aşamalı bu protestonun ilk halkası 7 Nisan’da Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçına çıkılmaması.

Bu durum, yoğun fikstürdeki futbolculara Konferans Ligi’ndeki ilk Olympiakos sınavına daha fazla dinlenmiş şekilde çıkma fırsatı da sunacak. Ayrıca gelecek sezon Türkiye Kupası’na da iştirak edilmeyecek.

Böylece sarı-lacivertliler Süper Lig dışındaki iki büyük lokal organizasyonda yer almayacak. Camianın ‘ligden çekilmeden ses getirecek bir eylemde bulunalım’ talebi de karşılanacak.

YAPTIRIMLAR NELER?

TFF talimatına göre kupa müsabakasında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakaya katılmayan kulüp, takip eden sezon Türkiye Kupası’na katılmaktan men edilir ve takip eden sezon da Süper Kupa’da yer almaz.

Süper Kupa maçına çıkılmaması halinde ise organizasyonun iptali nedeniyle doğacak her türlü zarar da ilgili kulüpten karşılanır.

Fenerbahçe'de ilk ayrılık!

 

Fenerbahçe ligden çekilirse çağrı yapmak zorunda

 

Ali Koç açıkladı: Fenerbahçe için 3 seçenek!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sıtkı 01 Nisan 2024 21:04

    Maç sonu Fenerbahçeli futbolcuların güvenliği için bir gayret varmıydı. O statta En az 5.000 polis vardır. Maç sonu Çimlerin üzerinde bir tane polis var mıydı. Gördünüz mü. Sanki bir olay çıksın da şu Fenerbahçeye ceza verelim der gibi.

  • VS31 Mart 2024 23:12

    fenerbahçe lig den çekildimi lig çöker diji verdiği paranın yarısını bile vermez futbolun tadı kaçar hakemlerin üçretleri yarıya düşer

  • İkiçubuk beş yedibuçuk on kumarcı bunlar31 Mart 2024 16:56

    Başkan bu hobbitlerden bize ne ezeli rakip okur nede ebedî dost futbol şubeyi kapat diğer branşlara ağırlık ver yeter bunlara rant sağladığımız

  • Oktay Doğaner 31 Mart 2024 15:27

    Yememiş

  • Yorum31 Mart 2024 14:40

    Kupaya niye çıkmıyor bu fenerin aleyhine çaça çık ayrıca almanyada yeni bir takım kur şimdiden en alt ligden almanyada en çok seyircisiz olan takım olur

  • Kaossever Başkan31 Mart 2024 13:51

    Eveeet, yavaş yavaş çark etme manevralarına başladı. Demek ki FB’yi ligden çekmeye yüreği yetmedi. Belki de yapmak istediği ceza alması gereken oyuncular korumaktı. Hadi, mangal gibi yürek varsa Ali Koç efendi oyuncağa çevirdiği asırlık kulübü ligden çeker. Allah aşkına, kimse sen ne yapıyorsun demiyor mu? Bu adam aslında her gün FB’yi aşağıya çekiyor. Bir an önce FB Kulübü Ali Koç’tan kuttarılmalıdır. Aksi halde asırlık çınara yazık olacak. Durdurun artık bu kaossever başkanı..

  • Ahmet kula31 Mart 2024 12:59

    Fenerbahçeye hizmet yerine başka amaçlari olan biri olduğunu hala anlamayanlar var..Yillardir başkan bir tane alt yapi tesisi, kulube katki yapacak iş yapmadi...Sürekli hep başkalari suçlu..Bu kafa başka nerde karşimiza çıkıyor bir düşünün bakalim

  • ALİ RIZA GÜZELKALE31 Mart 2024 12:07

    Ben yabancı iyi bir fütbolcu olsam böyle bir takıma ASLA GELMEM.

  • AHMET ÖZBİLEN31 Mart 2024 12:06

    Lig de bir sürü takımın hakkı yenildiğini için belkide kümü düşmektedirler peki onların sessiz sesleri kim olacak önüne gelen sisteme karşı çıkar ise bir kargasa bir terör ortamı oluşmaz mı. Bu iş siyasi gibi.FB her yerde mızıkcılık çıkartmaktadır sudiarabistan da da sürekli protokol değişikliğine giderek konuyu ATATÜRK be bağlayıp sıyırıp olayı ülke krizine nerde ise dünüştürecekler idi.Ali Koç tan spor başkanı olamaz.Yüreğin yiyor ise haydi bakalım FB ligden çekeydin de bakın külübün başına neler geleceğini görün idi öyle tehdit etmek kolay.