E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe o futbolcuyla yollarını ayırdı---

Fenerbahçe o futbolcuyla yollarını ayırdı

Fenerbahçe o futbolcuyla yollarını ayırdı
26 Ağustos 2022 - 10:34 borsagundem.com

Fenerbahçe, savunma oyuncusu Steven Caulker'ın sözleşmesinin karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildiğini duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takım oyuncularımızdan Steven Caulker’ın sözleşmesi karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde feshedilmiştir. Caulker’a bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Steven Roy Caulker Kimdir?

Tam olarak adı Steven Roy Caulker, 29 Aralık 1991 tarihinde Londra'da dünyaya gelmiştir. Gençliğinde yetenekli bir atlet olmasına rağmen, Caulker futbol kariyerine devam etmeyi seçti ve ilk futbol kulübü Hounslow Borough oldu. Tecrübeli oyuncu aslen Sierra Leonelidir. Futbola Tottenham alt yapısında başlamıştır ve burada profesyonel imzasını atmıştır. Yeovil Town, Bristol City ve Swansea formalarını kiralık olarak giydikten sonra ilk transferini 9.15 milyon euro karşılığında Cardiff'e yapmıştır. Bir sezon sonra QPR kendisi için 10.75 milyon euro bonservis ödemiştir. Southampton ve Liverpool'da yine kiralık deneyimi yaşamıştır.  Milli takım formasını 1 kez giyip 1 gol sevinci yaşayan Caulker 1.91 boyundadır.

Son rakam belli oldu: Fenerbahçe'nin 'Maxi Gomez' planı!

 

Sürpriz teklif: Fenerbahçe'nin yıldızı için 10 milyon euro!

 

Fenerbahçe'de ayrılık: 4 yıllık sözleşme!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)