E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe kupasına kavusuyor---

Fenerbahçe kupasına kavusuyor

Fenerbahçe kupasına kavusuyor
11 Mayıs 2014 - 17:02 borsagundem.com

Şampiyonluğunu garantileyen Fenerbahçe bugün sahasında düzenlenecek kutlamalarda kupasını alacak

Can Bartu Tesisleri'nde barbekü partisinde bir araya gelecek futbolcular daha sonra otobüsle sahil yoluna inip Bağdat Caddesi güzergahından stada hareket edecek. 
 
Şampiyon Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki muhteşem bir törenle kupasına kavuşacak.  
 
 2013-2014 sezonunun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'de kutlamalar devam ediyor. 
 
Sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan barbekü partisinin ardından üstü açık bir otobüse binerek, şampiyonluk kupasını alacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na doğru yola çıktı. Tesislerin önünde futbolcuları bekleyen taraftarlar, otobüs tesisten ayrılırken meşaleler yakıp tezahüratlar yaparak, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Fenerbahçeli oyuncular da ellerindeki bayrakları sallayarak taraftarları selamladı.

Tesis önünde bekleyen taraftarların araçları uzun kuyruk oluştururken, takımı taşıyan otobüs, taraftarların araçlarının yanından yavaş yavaş ilerleyerek yola çıkabildi. Taraftarlar da araçlarıyla konvoy oluşturarak, takım otobüsünü takip etti.
Fenerbahçeli futbolcuları taşıyan otobüs, Bağdat Caddesi'den geçerek, kutlamaların yapılacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gidecek.

İŞTE AN BE AN YAŞANANLAR

20.35 Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda lazer şov başladı 

19.40 Fenerbahçeli futbolcuları taşıyan otobüs, binlerce taraftarın eşliğinde yavaş yavaş stada doğru ilerlemeye çalışıyor.

18.54 Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saha içinde tribünleri dolaşarak taraftarları selamlıyor

18.41 Fenerbahçeli futbolcuları taşıyan otobüs, Bağdat Caddesi'nde kontak kapattı ve taraftarlarla karşılıklı tezahüratlar yapılıyor.

18.21 Fenerbahçeli futbolcular, otobüsteki mikrofondan taraftarlara "omuz omuza" çağrısı yaptı.

18.06 Bağdat Caddesi'ndeki binlerce taraftar ve takım otobüsü karşılıklı olarak "Şampiyon" ve "Ersun Yanal" tezahüratları yapılıyor.

17.53 Takım otobüsünden çalan şarkıları Raul Meireles belirliyor. Şu an çalan şarkı; Gülşen'den 'Yatcaz Kalkcaz'

17.48 Şaşkınbakkal'da coşku "Bir Mahsun Mor Menekşe" ve "Ankara'nın Bağları" şarkılarıyla doruk seviyesine çıktı. Takım ve taraftarlar hep birlikte şarkı söylüyor. Ankara'nın Bağları şarkısını Meireles tüm taraftarlara söyledi.

17.45 Şaşkınbakkal'da duran Fenerbahçe takımı, kutlamalara burada devam ediyor.

17.41 Fenerbahçeli taraftarlar Şaşkınbakkal'da birçok meşaleyi aynı anda yakarak coşkularını pekiştirdiler.

17.32 Fenerbahçe futbol takım otobüsü şu an Şaşkınbakkal mevkiine geldi ve taraftarlarla birlikte kutlamalar başladı.

17.22 Raul Meireles: "Yorum yapamam, görüyorsunuz. Çok yoğun bir taraftar kitlesi var. Onlarla bu kutlamayı yapmak büyük mutluluk"
17.17 Mikrofonu Moussa Sow eline aldı. Önce Kuyt'a, sonra Webo'ya, Bruno Alves'e, Gökhan Gönül'e tezahürat yaptırdı. Sow'un elinden mikrofonu alan Gökhan Gönül'ün "Moussa" diye taraftarlara 'ses' verdi. Sırasıyla bütün takımın ismi söyleniyor. Bekir İrtegün için 'Zlatan Bekirovic' diye tezahürat yapıldı.

17.16 Fenerbahçe taraftarları, caddede takım otobüsüne "Ersun Yanal" tezahüratları yapıyor.

17.10 Emmanuel Emenike'nin doğumgünü pastası otobüs üzerinde kesildi. Pastanın üzerinde Emenike'nin 2010/11 yılında transfer olduğunda çektirdiği ilk fotoğraf var.

16.59 Gökhan Gönül: "Kutlamalarda en sevdiğim şarkı Kıraç'ın 100. Yıl marşı"

16.58 Moussa Sow: "Gerçekten kendimi çok çok iyi hissediyorum. Harika görüntüler var. Daha fazla insanla buluştuğumuz zaman daha 'fena' olacak. Şampiyonluk coşkusunda en sevdiğim şarkı 'Akşama geleceğim' şarkısı"

16.57 Emmanuel Emenike: "Benim formamı giyen çocuklar var. Gördükçe çok mutlu oluyorum. Bu ayrı bana ayrı bir sevinç veriyor. Bugünü inanılmaz zorluklardan geçerek kutladık. Sonunda bugüne eriştik. Bugün taraftarımızla birlikte bugünü yaşıyoruz."

16.48 Fenerbahçe takım otobüsü, Bostancı tren istasyonu mevkiine geldi. Taraftarlarla kutlama başladı. Takım otobüsü hareket edemiyor.

16.37 Fenerbahçe takım otobüsünün arkasında onlarca araçtan oluşan bir konvoy takip ediyor.

16.36 Fenerbahçe takım otobüsü, Küçükyalı'ya vardı.

16.32 Fenerbahçe takım otobüsü İdealtepe'ye ulaştı. Normal koşullarda Bağdat Caddesi'ne 10 dakikalık mesafe kaldı ancak bu koşullarda 30 dk sonra takım otobüsünün caddeye ulaşması bekleniyor. 

16.14 Fenerbahçe takım otobüsü, Bostancı'ya ulaştı.

16.12 Bağdat Caddesi'nde trafik tek şeride indi. Şaşkınbakkal'da adım atacak yer kalmadı. Sarı lacivertli taraftarlar, takımı bekliyor.

16.09 Bir yandan da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndaki son kontroller yapılıyor. Kapılar

18.00'de açılacak ve kupa töreni başlayacak.

16.06 Fenerbahçe şampiyonluk otobüsü, Cadde'ye gidiyor.

15.50 Şampiyonluk otobüsünde bir kez daha o şarkı çaldı ve oyuncular hep birlikte oynadı.

15.46 Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, tüm sezonun soyunma odası görüntüleri, özel anları kayda alındığını ve DVD'sinin çıkacağını müjdeledi.

15.45 Fenerbahçe şampiyonluk otobüsü Bağdat Caddesi'ne doğru gidiyor

15.42 Ersun Yanal: "Muhteşem, harika. Bağdat Caddesi'nde ne olacak onu bekliyorum ben"

15.41 Selçuk Şahin: "Her şampiyonluğun anlamı var. Yaşanan süreçten sonra gelen ilk şampiyonluk olduğu için herkes çok ayrı bir mutlu"
Fenerbahçe'nin takım otobüsü üzerinde Galatasaray'a gönderme var.

Taraftara sürpriz

Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki kutlamalarda amatör şubelerin sporcuları 20.00’den itibaren bu sezon kazandıkları kupalarla taraftarın önünde tur atacak. “Son 90 dakika” sloganıyla hazırlanan kutlamalar ise saat 21.00’den itibaren başlayacak. Saha zeminine ve ekranlara yansıtılacak “video mapping” görüntüleriyle kulübün tarihi, geçmişteki şampiyonlukları, camianın son yıllarda yaşadıkları ve bu sürecin sonunda gelen 19. şampiyonluk görsel olarak  sunulacak.

Taraftar için bir sürpriz hazırlayan futbol takımı, 2013-2014 sezonu şampiyonluk kupasını seyircisinin önünde alacak. Kombine kartlı ve Kardemir Karabükspor maçı bileti bulunan taraftarların alınacağı şampiyonluk şöleni için stat kapıları 18.00’de açılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)